Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Google Chromecast Google TV 4K

Zábava, ktorú milujete, s malou pomocou od spoločnosti Google. Konečne Chromecast s diaľkovým ovládačom, ide o priameho nástupcu Google Chromecast ULTRA.
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Kód: 40489
€79,90 €66,58 bez DPH
Google Chromecast Google TV 4K
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

Google Chromecast s Google TV

Zábava, ktorú milujete, s malou pomocou od spoločnosti Google. Konečne Chromecast s diaľkovým ovládačom, ide o priameho nástupcu Google Chromecast ULTRA.

Konečne aj s ovládačom

Diaľkové ovládanie bolo najžiadanejším doplnkom predchádzajúcich verzí Chromecastov, takže Google predstavil hlasové ovládanie pre tých, ktorí by tiež chceli vyhľadávať obsah pomocou Asistenta Google.

Úplne nový hlasový diaľkový ovládač nie je oveľa väčší ako vaša dlaň a krásne sedí v ruke. K dispozícii sú tlačidlá skratiek pre Netflix a YouTube a tiež pre aktiváciu hlasového vyhľadávania Asistenta Google.

Nový OS Google TV 

Novým je aj operačný systém Google TV, ktorý je na báze Android TV vo verzii 12 a postupne má nahradiť Android TV vo všetkých zariadeniach s Android TV.

Kombinácia týchto dvoch možností ponúka obrovský nárast použiteľnosti v porovnaní s predchádzajúcimi Chromecastmi, ktoré vyžadovali, aby ste pri prenášaní obsahu používali svoj telefón alebo tablet, namiesto toho aby vám pri interakcii poskytovali rozhranie na obrazovke.

Ako by ste čakali od produktu s názvom „Google TV“, nový Chromecast skutočne uspokojuje publikum systémom Android: budete používať svoj účet Google ako prihlasovacie meno pre zariadenie a získate prístup do Asistenta Google, YouTube / YouTube TV (ak máte účet), do Obchodu Play, Fotiek Google a máp, ak ich máte.


Konfigurácia a podpora od Ellano.sk v cene!

Váš nový Android box samozrejme, ako je u nás dobrým zvykom dodáme kompletne nakonfigurovaný, čiže s najnovším upgrade firmware, s množstvom predinštalovaných aplikácií (napr. www prehliadač, YoutubeTV, Skylink LIVE, KukiTV, MX Player, AntikTV, Orange TV,...), vrátane populárneho prehrávača KODI, ktorý je kompletne nastavený a má predinštalované video a audio doplnky (napr. Sosáč, Stream Cinema, Comunity, archívy CZ a SK televízií, internetové rádiá,..) a nastaveným doplnkom pre stream z linuxového prijímača do multimediálneho centra.


Pozrite si video ako to funguje:

Prehráte takmer čokoľvek

Pokiaľ ide o podporu aplikácií pre stremovanie videa, sú tu všetci hlavní hráči vrátane Netflix, Prime Video, Hulu, Sling, HBO Max a Disney Plus a viac ako 6 500 menej známych aplikácií, ktoré Google TV zdedila po Android TV.

Keď už sme pri tom, Chromecast s Google TV môže streamovať v rozlíšení 1080p alebo 4K HDR s podporou formátov HDR10 + a Dolby Vision - a toto môžeme vrelo odporučiť, pretože videá vyzerajú úplne skvele.

Pre audiofilov nový Chromecast podporuje formáty DTS, Dolby Audio, Dolby Digital Plus a Dolby Atmos, ale rovnako ako formáty HDR budete potrebovať kompatibilný televízor alebo zvukový systém, aby ste ich skutočne počuli. Rovnako ako Fire TV Stick 4K, aj Chromecast podporuje Dolby Vision a Atmos, ale nájsť aplikácie, ktoré podporujú obe funkcie, nie je ľahké. 

Malý rozmermi, nadupaný vnútri

Google Chromecast s Google TV má okrúhly dizajn, s káblom HDMI pripojeným na jednom konci, takže pripojiť ho môžete priamo k TV, alebo k projektoru. Tento "dongle" má port USB Type-C na nabíjanie a resetovacie tlačidlo na zadnej strane.

Vo vnútri obsahuje Google Chromecast s Google TV procesor Amlogic S905D3G SoC, čo je 12nm čip, ktorý je zabalený do 4 jadier ARM Cortex-A55, s taktom 1,9 GHz a grafickým čipom GPU ARM Mali-G31 MP2 - s taktom 850 MHz. Čipovú sadu sprevádzajú 2 GB RAM a 8 GB Flash úložisko.

Nový Chromecast podporuje pripojenie Bluetooth aj Wi-Fi a je schopný streamovať obsah v rozlíšení 4K pri 60 sn./s. Zariadenie tiež obsahuje podporu obsahu HDR, HDMI-CEC, Dolby Vision a zvuku Dolby Atmos.

 

Maximalizovaný na používanie


Google TV organizuje filmy a televízne programy zo všetkých vašich obľúbených služieb na jednu obrazovku. Nájdite svoju ďalšiu obľúbenú položku na základe svojich obľúbených položiek. Získajte osobné odporúčania na základe obsahu, ktorý vás baví.


Hlasovým diaľkovým ovládačom požiadajte o konkrétny titul alebo vyhľadajte podľa nálady, žánru, hercov a ďalších kritérií.

Google TV organizuje všetok váš obsah - vo všetkých vašich streamovacích službách - na jednej obrazovke. Takže je ľahké nájsť, na čo sa pozerať. Dva riadky rôzneho streamovaného obsahu sa pohybujú vodorovne v opačných smeroch. 


Rozhranie Google TV zobrazuje kartu „Pre vás“, ktorá zobrazuje relácie, ktoré ste sledovali naprieč službami, a navrhuje nové. Rozhranie Google TV zobrazuje kartu „Vaše aplikácie“, ktorá zobrazuje rôzne streamovacie zábavné aplikácie. Objavte viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód a milióny piesní.

Rozhranie Google TV zobrazuje „Najlepšie tipy pre vás“, ktoré zobrazujú odporúčania rôznych možností zábavy podľa toho, čo sa vám páči. Smartfón, notebook a televízia zobrazujú rovnakú obrazovku hry „Thrones“. V rozhraní YouTube TV sa zobrazuje „Live“ ", ktorá zobrazuje možnosti pre živé športy a televíziu.

Už aj Apple TV

Aplikácia Apple TV je teraz na Chromecast s Google TV. Sledujte exkluzívne Apple Originals, ako sú Ted Lasso a Greyhound na Apple TV +, s pravidelnými pridávaním nových programov a filmov. Apple Originals uvidíte vo svojich odporúčaniach pre Google TV a môžete ich pridať do svojho "Watchlistu".

Od malej obrazovky po televízor


Prenášajte z tisícov kompatibilných aplikácií pre Android a iOS priamo z telefónu, notebooku alebo tabletu. Zrkadlite kartu prehliadača Chrome na televízor. To všetko na jeden klik vďaka funkcii Chromecast.

Jednoduchý na používanie

Navrhnutý s ohľadom na váš domov, Chromecast je len zapojený do zadnej časti televízora cez HDMI. Pripojte a streamujte ďalej. Chromecast funguje s takmer akýmkoľvek televízorom s portom HDMI. Stačí ho pripojiť, pripojiť k sieti Wi-Fi a začať streamovať.
 

Svet stvorený aj pre deti


Pomôžeme vám viesť deti k obsahu vhodnému pre vek v ich vlastnom priestore. Nastavte filtre vhodné pre deti pre aplikácie, filmy a relácie.Rodičia môžu tiež priamo z telefónu blokovať a odblokovať aplikácie, ovládať činnosť aplikácií a oveľa viac. Obmedzte, ako dlho môžu pozerať, a ľahko si nastavíte čas na spanie.

Televízia, ktorá presahuje rámec televízie


Urobte z vašej obývačky divadlo. Ľahko ovládajte svoje svetlá priamo z televíznej obrazovky. Uvidíte, čo sa deje vonku.

Skontrolujte svoju záhradnú kameru. Zistite, kto je vo dverách. Ovládajte svoje inteligentné domáce zariadenia pomocou Google TV.

Hlavné vlastnosti


Typ produktu streamovaného prehrávača
Hlasové ovládanie áno
Vhodné pre televízory s pripojením HDMI
Podporované operačné systémy Android TV
Maximálne rozlíšenie Až 4K HDR pri 60 fps
Bluetooth áno
WLAN (štandardy) Podporuje všetky WLAN kompatibilné s 802.11ac (2,4 GHz / 5 GHz)


Technické špecifikácie


Typ produktu streamovaného prehrávača
Hlasové ovládanie áno
Vhodné pre televízory s pripojením HDMI
Podporované operačné systémy Android TV
Maximálne rozlíšenie Až 4K HDR pri 60 fps
Bluetooth áno
WLAN (štandardy) Podporuje všetky WLAN kompatibilné s 802.11ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Pripojenie Konektor HDMI pre priame pripojenie k televízoru, napájanie USB typu C.
Systémové požiadavky Televízor s pripojením HDMI, WLAN, podporované zariadenie podporujúce sieť WLAN


Šírka 61 mm
Výška 162 mm
Hĺbka 12,5 mm
Fareba snehobiela
Hmotnosť (podľa výrobcu) 55 g


Obsah balenia

Chromecast

Hlasové diaľkové ovládanie Chromecast

napájací kábel

napájací adaptér EU
Rozmery balenia (ŠxVxH) (cm) 112 mm / 155 mm / 54 mm

Upozornenie: Niektoré služby vyžadujú predplatné. Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Markete sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV.

Dodatočné parametre

Kategória: Google TV
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.3 kg
Audio-video výstup: Nie
Bluetooth: Áno
CoreElec: Nie
Displej: Nie
Dolby Atmos: Áno
Dolby Vision: Áno
Ethernet: Nie
Externé IR čidlo: Nie
Flash: 8 GB
GPU: Mali G31 MP2
HBO MAX: Áno
HDMI: Áno
HDMI CEC: Áno
Chipset: S905D3G
KODI: Áno
Možnosť interného HDD: Nie
Netflix: 4K
Operačný systém: Google TV 12
Ovládač: Bluetooth
Počet USB: Nie
Podpora HEVC/ H.265: Áno
Prevedenie: Stick
RAM: 2 GB
S/PDIF: Nie
SCART: Nie
Výstupné rozlíšenie: UHD
Wifi: 2,4/5Ghz
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Strong SRT 41
Strong SRT 41
Skladom (3 ks)
€58,90

4K Android Google TV 11 box certifikovaný spoločnosťou Google. Podpora NETFLIX 4K, MAGIO, SKYLINK LIVE TV, HBO MAX, DISNEY a mnoho ďalších. Zabudovaný Chromecast, Bluetooth 5.0,...

Kód: 41823
Homatics Dongle G 4K
Homatics Dongle G 4K
Skladom (2 ks)
€64,90

Homatics Dongle G 4K transformuje vašu TV na smart zariadenie s Google TV. S 4K rozlíšením, výkonným procesorom, hlasovým asistentom Google a podporou streamovacích služieb je...

Kód: 42578
Google TV Next Start 4K TV Box
Google TV Next Start 4K TV Box
Momentálne nedostupné
€82,90

Next Start 4K TV Box je pokročilý Google TV 11 prehrávač s podporou 4K Ultra HD, Dolby Atmos, Dolby Vision a HDR. S Google a Dolby certifikáciou ponúka prístup k obchodu Google...

Kód: 44105
Strong LEAP-S3
Strong LEAP-S3
Skladom (>3 ks)
€57,90

STRONG LEAP-S3 je kompaktný Android TV box s 4K UHD a Google TV 11, Google certifikáciou a podporou Dolby Vision. Prináša prístup k aplikáciám Google Play, streamovacím službám...

Kód: 42654
Google TV NEXT 4K
Google TV NEXT 4K
Skladom (2 ks)
€74,90

Google TV NEXT 4K je HDMI stick s operačným systémom Google TV na báze Android TV 11. Má plnú certifikáciu Google aj Netflix 4K, zabudovanú DualBand 2T2R Wifi, Bluetooth 5, 2GB...

Kód: 41897
Thomson Streaming box 240G
€87,90

Thomson Streaming Box 240G transformuje akýkoľvek TV na Smart TV s Google TV Android 12, poskytujúc prístup k 4K Ultra HD obsahu a rozmanitým aplikáciám ako Netflix a YouTube....

Kód: 43984
Mecool KD3
Výpredaj
Mecool KD3
Momentálne nedostupné
€56,90

Prenosný HDMi stick od Mecoolu s certifikovaným Google TV na báze Android TV 11. Podpora pre streamovacie služby v 4K, rozhranie Google TV ako v Chromecastoch. Zabudovaná duálna...

Kód: 41588
Google Chromecast Google TV HD
Google Chromecast Google TV HD
Momentálne nedostupné
€49,90

Zábava, ktorú milujete, s malou pomocou od spoločnosti Google. Konečne Chromecast s diaľkovým ovládačom, ide o model pracujúci v HD rozlíšení 1080P.

Kód: 42195