Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Android TV BOX LTC LXBOX51

Android TV BOX LTC LXBOX51 premení váš televízor na multimediálne centrum. S Androidom 11, 4K UHD rozlíšením, štvorjadrovým CPU a 16GB úložiskom vám poskytne nekonečné možnosti zábavy a práce.
Dostupnosť Skladom (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
10.9.2024
Kód: 44198
€34,90 €29,08 bez DPH
Android TV BOX LTC LXBOX51
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

Android TV 11 BOX LTC LXBOX51 4K UHD QUADCORE CPU 16GB WIFI

Android TV BOX LTC LXBOX51 je všestranné zariadenie, ktoré premení váš tradičný televízor na interaktívne multimediálne centrum. S operačným systémom Android 11, vysokým výkonom a bohatou sadou funkcií vám tento box poskytne nekonečné možnosti zábavy a práce priamo z pohodlia vašej obývačky. Zariadenie je navrhnuté s dôrazom na kvalitu a spoľahlivosť, čím zabezpečuje dlhodobú spokojnosť používateľov.

Srdcom prístroja je štvorjadrový procesor A53 od Amlogic s takotom až 2Ghz, sekunduje mu 2GB RAM a k dispozícii je až 16GB úložisko Flash pamäte. Viacjadrový grafický čip podporuje rozlíšenie až do 4K UHD s podporou snímkovania do 60FPS. Vstavaná DualBand Wifi pre pripojenie na sieť, k tomu aj ethernet port, USB porty, SPDIF, čítačka kariet a mnoho ďalšieho.

Hlavné vlastnosti
- Premení televízor na interaktívne multimediálne centrum
- Vysoko kvalitné a spoľahlivé materiály
- Diaľkové ovládanie pre pohodlné používanie
- Internetová televízia, webový prehliadač, prehrávač médií
- Android vo verzii 11

- Integrovaná Wifi 2,4 a 5 Ghz
- Hardvérové dekódovanie UHD 4K 60 FPS
- Široká podpora zvukových a video formátov
- Rôzne pripojenia: USB, HDMI, AV, optický digitálny zvuk, LAN, čítačka kariet TF
- Kompletné balenie pre jednoduchú inštaláciu a použitie


Konfigurácia a podpora od Ellano.sk v cene!

Váš nový Android box dodáme kompletne nakonfigurovaný, s najnovším upgrade firmware, s množstvom predinštalovaných aplikácií (napr. www prehliadač, YoutubeTV, Skylink LIVE, KukiTV, MX Player, AntikTV, Orange TV,...), vrátane populárneho prehrávača KODI, ktorý je kompletne nastavený a má predinštalované video a audio doplnky a nastaveným doplnkom pre stream z linuxového prijímača do multimediálneho centra.

Všetko toto v cene, zdarma.


Vysoká kvalita a spoľahlivosť
Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho mimoriadnu životnosť a spoľahlivosť. Vďaka modernému systému Android je tento Smart TV box vybavený mnohými multimediálnymi funkciami, ktoré vám umožnia vychutnať si rôzne formy digitálnej zábavy. Plusom u tohto modelu je dostupnosť displeja na prednom paneli, ktorý je numerický a s podsvietením v bielej farbe.

Vstavané funkcie pre maximálnu zábavu
Ponúka množstvo vstavaných funkcií vrátane internetovej televízie, webového prehliadača, prehrávača médií, podpory online portálov ako Facebook, Twitter a Skype, a dokonca aj podpory hier. Môžete tiež posielať a prijímať e-mailové správy a využívať USB/bezdrôtovú myš a klávesnicu pre pohodlnejšie ovládanie. Nechýba ani žiadaná funkcia HDMI-CEC pre súbežné ovládanie TV.

Samozrejmosťou je možnosť inštalácie aplikácií z Google Play, využiť môžete aj predinštalovaný obchod GetApps. Predinštalovaných je množstvo aplikácií, vrátane Youtube 4K, web prehliadač a mnohé ďalšie. Napriek týmto výhodám zariadenie nemá certifikáciu Google, čo znamená, že funkčnosť všetkých aplikácií, ako napríklad MAX alebo Disney+, nie je garantovaná.

Výkonný hardvér
LTC LXBOX51 je vybavený procesorom Amlogic S905W2 Quad Core ARM Cortex A53 s frekvenciou 2 GHz a grafickým procesorom Penta-core Mali-G31 GPU. Má 2GB DDR3 RAM a 16GB internú pamäť, ktorá je dostatočná pre inštaláciu rôznych aplikácií a ukladanie médií. Zariadenie podporuje Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth nie je podporované.

Zariadenie podporuje hardvérové dekódovanie UHD 4K 60 FPS, čo znamená, že môžete prehrávať najpopulárnejšie formáty videa vrátane H.265 10-bit. Podporuje tiež širokú škálu zvukových formátov, ako sú MP3, WMA, AAC a mnohé ďalšie.

Rozhrania a pripojenia
LTC LXBOX51 disponuje množstvom rozhraní vrátane dvoch USB portov, HDMI 2.0, AV, optického digitálneho```html zvuku Toslink, napájacieho zdroja DC 5V/2A a LAN portu. Zariadenie tiež podporuje čítačku kariet TF (MicroSD) až do 128 GB.

Dva vstavané USB porty a čítačka TF kariet umožňujú pripojiť externú pamäť, ako je USB kľúč, microSD kartu alebo prenosný USB disk, čo vám umožní prezerať fotografie a počúvať hudbu priamo z televízora. USB porty tiež podporujú pripojenie klávesnice a myši, čo výrazne zjednodušuje prehliadanie webu a používanie aplikácií.

Home screen launcher
Domovská obrazovka má prívetivý vzhľad a nastavenia systému sú prevzaté z oper. systému Android TV, čo zaručuje známe a intuitívne prostredie.

Poskytuje množstvo nastavení, vrátane funkcie Autostart, ktorá umožňuje automatický štart vybranej aplikácie po spustení boxu.

Technické špecifikácie

Model BOX51
Zdroj DC 5V/2A cez externý zdroj napájania (súčasť balenia)
CPU Amlogic S905W2 Quad Core ARM Cortex A53 @ 2 GHz
GPU Penta-core Mali-G31
Pamäť 2GB DDR3 RAM
16GB Flash
Operačný systém Android 11
Bluetooth NIE
WiFi 802.11 b/g/n 2,4 GHz & 5Ghz
USB 2 x USB hostiteľ
Zásuvky 1 x HDMI 2.0
2 x USB
1 x AV
1 x optický digitálny zvuk Toslink
1 x napájací zdroj DC 5V/2A
1 x LAN
Čítačka kariet TF (MicroSD) Podpora až 128 GB
Video HW dekódovanie UHD 4K 60 FPS, podpora najpopulárnejších formátov vrátane H.265 10-bit
H.264 a AVS+ FHD 1080p 60 FPS HW kódovanie
Zvuk: MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV
Podpora DLNA Áno
Jazyky menu 24 jazykov, vrátane SK a CZ
Farba čierna
Rozmery 100 x 100 x 18 mm

Diaľkový ovládač
Zariadenie je dodávané s praktickým diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje plné ovládanie na diaľku. Ovládač má možnosť aktivácie režimu myši s kurzorom na obrazovke, numerické tlačidlá a sériu funkčných tlačidiel pre ľahší a rýchlejší prístup k jednotlivým funkciám.

Obsah balenia

1 x Smart TV box
1 x Diaľkové ovládanie
2 x AAA batéria
1 x DC adaptér
1 x HDMI kábel

Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google asisitenta nie sú dostupné v každom jazyku, zoznam podporovaných nájdete na internete.

Dodatočné parametre

Kategória: Android
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.4 kg
Audio-video výstup: Áno
Bluetooth: Nie
CoreElec: Nie
Displej: Numerický
Dolby Atmos: Nie
Dolby Vision: Nie
Doplnkový tuner: Nie
Ethernet: 100 Mbps
Externé IR čidlo: Nie
Flash: 16 GB
GPU: Mali G31 MP2
HBO MAX: Nie
HDMI: Áno
HDMI CEC: Áno
Chipset: S905W2
KODI: Áno
Možnosť interného HDD: Nie
Netflix: SD
Operačný systém: Android 11
Ovládač: IR
PIP: Nie
Počet USB: 2
Podpora HEVC/ H.265: Áno
Prevedenie: Box
RAM: 2 GB
S/PDIF: Áno
SCART: Nie
Výstupné rozlíšenie: UHD
Wifi: 2,4/5Ghz

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

BuzzTV VidStick Max 128GB
€129,90

Najvýkonnejší HDMI Stick na trhu s 4GB RAM, až 128GB Flash a dokonca aj s USB 3.0 a microSD čítačkou! Android 9 spolu s aplikáciou BuzzTV je ideálny na príjem IPTV staníc aj s...

Kód: 42012
BLOW Android V3 4K TV BOX 77-303
BLOW Android V3 4K TV BOX 77-303
Momentálne nedostupné
€35,90

Multimediálny prehrávač Android TV BOX s funkciou SMART TV je určený špeciálne pre televízory s HDMI konektorom a ponúka možnosť prehrávania v 4K UltraHD kvalite. V zariadení je...

Kód: 41705
Xsarius DBOX
Výpredaj
Xsarius DBOX
Skladom (1 ks)
€89,90

Android TV 9 box od výrobcu Xsarius, ktorý okrem Android aplikácií obsahuje aj prémiové aplikáciu Premium TV2 pre príjem IPTV v 4K rozlíšení a s HDR10. 2GB RAM, 16HB Flash,...

Kód: 42354
X96 MAX Plus (4GB RAM 64GB Flash)
€69,90

X96 MAX Plus S905x3 Android 9.0 8K 4GB 64GB 2,4G 5,8G WiFi Bluetooth 1000Mbps LAN USB 3.0

Kód: 40020
Sweet TV 4K Android TV box s 3 mesačným predplatným 140 staníc
€59,90

SweetTV 4K Android Box premení váš TV na smart. S výkonným procesorom, dual-band WiFi a Android 10 systémom poskytuje bezproblémový príjem IPTV. Súčasťou balíka je aj 3-mesačné...

Kód: 42704
Formuler Z10
Formuler Z10
Momentálne nedostupné
€119,90

Formuleru Z10 s novým chipsetom Realtek a Androidom vo verzii 10. Má 2GB RAM, 8GB Flash, 100Mbit LAN, Duálnu Wifi, USB 2.0, IR ovládač a aplikáciu MyTVOnline 2.

Kód: 41589
Octagon SPIRIT 4K
Výpredaj
Octagon SPIRIT 4K
Skladom (1 ks)
€99,90

4K streamingový prijímač s operačným systémom Android TV 9. 2GB DDR3 a 16GB Flash, Bluetooth 5.1, 2,45G dvojpásmová WiFi 1200 Mbps, Ethernet, USB. 2.0 a 3.0, DRM L1, Widevine,...

Kód: 42074
Xsarius Avant 3 PLUS Ultra Black
Xsarius Avant 3 PLUS Ultra Black
Momentálne nedostupné
€129,90

Výkonný multimediálny streamer s 4K a 8K UHD rozlíšením, PremiumTV aplikáciou pre IPTV, 1Gbit ehernetom, Bluetooth diaľkovým ovládaním, Wi-Fi 6, 4GB RAM a 32 GB úložiskom.

Kód: 43248