Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

DUNE HD BOXY

Dune HD Boxy kombinuje Android TV 11 s certifikáciou Netflix a pokročilé Dune HD mediálne centrum. Umožňuje sledovať streamovacie služby v 4K Dolby Vision a Atmos, a tiež prehrávať miestne médiá v najpokročilejších formátoch. Poskytuje širokú konektivitu, vrátane Ethernetu, USB, Wi-Fi a Bluetooth.
Dostupnosť Skladom (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
10.9.2024
Kód: 44124
€79,90 €66,58 bez DPH
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

Jedinečná kombinácia Android TV boxu s certifikáciou Netflix a pokročilého mediálneho centra DUNE HD


Dune HD ponúka revolučné zariadenie, ktoré kombinuje výkonný Android TV 11 box s oficiálnou certifikáciou Google/Netflix a pokročilé mediálne centrum Dune HD. Tento unikátny prehrávač médií umožňuje sledovať obsah z najpopulárnejších streamovacích služieb ako Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ a Max v najvyššej možnej kvalite až do 4K s podporou Dolby Vision a Atmos.

Okrem toho poskytuje možnosť prehrávať miestne mediálne súbory v pokročilejších formátoch vrátane ISO 4K Dolby Vision FEL a plného menu disku, vďaka exkluzívnej linuxovej aplikácii DUNE HD Media Center. Nezaostáva ani po stránke hardvéru, v jeho srdci bije najnovší a najvýkonnejší QuadCore CPU na chipsete Amlogic S905X4-J pre plynulé prehrávanie videí a rýchlu odozvu aplikácií, 16 GB interné úložisko a tiež poskytuje technológiu „Chromecast Built-in“.

 

Hlavné vlastnosti produktu
- Android TV 11 s certifikáciou od Google
- Podpora 4K pre Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, (HBO) Max a ďalšie
- Dolby Vision, HDR10+, Dolby Atmos, Dolby MAT
- HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, USB 3.0, USB 2.0, micro SD karta, S/PDIF, A/V
- UVýkonný mediálny procesor Amlogic S905X4-J
- Pamäť 2 GB RAM  16 GB flash pamäť
- AV1, VP9 profile 2, ISO, DTS, FLAC,...
- Rodičovská kontrola nastavenia časových obmedzení pre prístup k zariadeniu
- Dune HD Media Center: Pokročilé funkcie pre správu a prehrávanie lokálnych médií
- Chromecast Built-in pre streamovanie obsahu z telefónu do televízora


Konfigurácia a podpora od Ellano.sk v cene!

Váš nový Android box samozrejme, ako je u nás dobrým zvykom dodáme kompletne nakonfigurovaný, čiže s najnovším upgrade firmware, s množstvom predinštalovaných aplikácií (napr. www prehliadač, DUNE MEDIA CENTER, YoutubeTV, Skylink LIVE, sledovanieTV, MX Player, AntikTV, Orange TV,...), vrátane populárneho prehrávača KODI, ktorý je kompletne nastavený a má predinštalované video a audio doplnky a nastaveným doplnkom pre stream z linuxového prijímača do multimediálneho centra.

Všetko toto v cene, zdarma.


Pokročilé mediálne centrum Dune HD
Okrem štandardných funkcií Android TV je zariadenie vybavené pokročilým softvérom Dune HD media center, ktorý je implementovaný ako súbežne spustený operačný systém založený na Linuxe. Tento softvér ponúka množstvo funkcií vyvinutých pre prehrávače médií Dune HD počas viac ako 14 rokov.

 

Zahŕňa pokročilý prehliadač súborov, prehrávač médií, úplnú podporu menu pre filmové ISO súbory a štruktúry diskov, pokročilú podporu prehrávania súborov Dolby Vision a možnosť prezerať si lokálnu knižnicu videí ako pekne vyzerajúci katalóg podobný Netflixu.

 

Aplikácia Dune HD je síce voľne dostupná, ale funkčná len v zariadeniach od Dune HD, čo ju robí absolútne unikátnou vo svete Android TV boxov. Pre tých, ktorí majú doma zbierku filmov na HDD alebo NAS, je toto riešenie ako splnený sen, tituly sa zotriedia podľa množstva kritérií, prehrávanie dostane nový rozmer a vyhľadávanie bude hračka. Navyše, aplikáciu do boxu automaticky pred odoslaním nainštalujeme, takže ju môžete začať používať ihneď po rozbalení.

 

Najnovšie technológie
Prehrávač médií podporuje množstvo najnovších technológií, vrátane video kodekov AV1 a VP9 profile 2, Dolby Vision, Dolby Atmos a Dolby MAT. Podpora pre HDR10+ a Dolby Vision zabezpečuje, že rozsah jasu sa môže meniť od snímky k snímke, čo zabezpečuje maximálny detail obrazu aj v scénach s vysokým kontrastom.

Dolby Atmos je najrozšírenejšia pokročilá technológia pre priestorový zvuk. Dolby Atmos vás vtiahne hlbšie, takže budete viac počuť a ​​cítiť viac pre realistickejší a pohlcujúci zvukový zážitok. Tento prehrávač médií podporuje zvuk Dolby Atmos pri sledovaní streamovacích služieb, ako je Netflix, aj pri prehrávaní súborov z vašej miestnej knižnice (vo formátoch ako ISO, BDMV, MKV atď.).


 

Tento prehrávač médií obsahuje najnovšiu technológiu Dolby pre viackanálový priestorový zvuk – Dolby MAT. Pomocou technológie Dolby MAT prehrávač médií nielen prenáša fantastický zvuk Dolby Atmos do vášho televízora alebo A/V prijímača, ale vykonáva aj čiastočné dekódovanie zvuku priamo na prehrávači médií. To zlepšuje A/V synchronizáciu, znižuje latenciu a zlepšuje kompatibilitu. V súčasnosti tento prístup pre zvukový výstup odporúčajú lídri v tomto odvetví, ako sú Netflix a Google.
 

Podporuje aj najnovší video kodek AV1, ktorý pomáha zlepšiť kvalitu videa až o 50 % bez zvýšenia bitovej rýchlosti videa (alebo vyžaduje až o 50 % nižšiu bitovú rýchlosť pre rovnakú kvalitu videa). Tento nový video kodek už používa YouTube a bude čoraz dôležitejší pre rôzne služby.

Nesmie sa zabudnúť spomenúť aj moderný video kodek „VP9 profile 2“, ktorý YouTube používa pre obsah HDR. Vďaka tomu je možné sledovať videá na YouTube v maximálnej kvalite 4K HDR.

Výkonný hardvér a technológie

Hoci je na trhu množstvo zariadení s procesorom S905X4, DUNE HD BOXY TV vyniká vďaka použitiu verzie S905X4-J, ktorá poskytuje lepší výkon, efektivitu a podporu nových technológií. Tento procesor sa od konkurencie líši hlavne vyššou základnou frekvenciou jadra, lepším výkonom a schopnosťou dekódovať 4K video, pričom výsledky benchmarkov jasne favorizujú S905X4-J oproti S905X4-B

Mediálny procesor S905X4-J od Amlogic je pokročilá verzia s podporou všetkých licencií Dolby, čo zaisťuje vynikajúci výkon pri prehrávaní videa a zvuku. S podporou Dolby Vision a HDR10+ je zariadenie schopné poskytovať obraz v najvyššej kvalite, zatiaľ čo Dolby Atmos ponúka pohlcujúci zvukový zážitok.

 

Bohaté možnosti prehrávania
Prehrávač podporuje prehrávanie filmových ISO súborov a štruktúr diskov, vrátane režimu plného menu. Automatické prepínanie snímkovej frekvencie a rozlíšenia zaisťuje plynulé prehrávanie videa. Podpora zvukových formátov Dolby a DTS umožňuje prehrávať zvukové stopy vo vysokom rozlíšení. Prehrávač tiež podporuje pokročilé hudobné formáty ako SACD, FLAC, WavPack, APE a ALAC.

Integrácia do inteligentnej domácnosti
Mediálne centrum Dune HD poskytuje výkonné rozhranie IP Control a možnosti integrácie do systémov Smart Home a Home Automation, ako sú Control4 a Crestron. Vstavaný súborový server SMB umožňuje prístup ku všetkým pripojeným úložným zariadeniam z lokálnej siete. Dune HD media center tiež poskytuje mobilnú aplikáciu Dune Control a ekosystém Dune HD, čím výrazne rozširuje možnosti a pohodlie používateľa.

Bohatá konektivita
Zariadenie poskytuje množstvo možností pripojenia. Okrem obvyklých rozhraní HDMI, Wi-Fi a Bluetooth má prehrávač aj ethernet port 100 Mbit/s, dva USB porty (USB 3.0 a USB 2.0), slot na micro SD kartu, výstupný port S/PDIF a výstupný port A/V jack 3,5 mm. Toto zabezpečuje široké možnosti pripojenia rôznych zariadení a úložných médií.

 

Technické špecifikácie

Mediálny procesor: Amlogic S905X4-J s licenciami Dolby Vision a Dolby Atmos

CPU: ARM Cortex A55 4-jadrový

Operačná pamäť: 2 GB

Flash pamäť: 16 GB

Ethernet: 10/100 Mbit/s

Wi-Fi: 802.11b/g/n/ac, Dual Band 2,4+5 GHz, 2T2R

Bluetooth: 5.0

USB porty: 1x USB 3.0 + 1x USB 2.0

HDMI výstup: HDMI 2.1 až 4Kp60 HDR / HDR10+ / Dolby Vision, HDCP 2.2

Analógový A/V výstup: 3,5 mm minijack (kompozitné video + stereo zvuk)

S/PDIF výstup: Optický S/PDIF

Micro SD slot: Micro SD slot

Napájanie: 12V DC IN

Napájanie: Externé, DC 12V (1A), AC 100-240V

Puzdro: Plast

Rozmery (Š x V x H): 100 mm x 20 mm x 100 mm

Diaľkové ovládanie: Bluetooth diaľkové ovládanie s mikrofónom (hlasové vyhľadávanie), ovládanie TV/AVR cez IR kanál

IR ovládanie: Vstavaný IR prijímač, podporuje iba IR kódy Google (Poznámka: z dôvodu certifikovaného riešenia Android TV nie sú podporované IR kódy Dune HD)

OS: Android TV 11.0 + operačný systém Dune HD založený na Linuxe (dostupný cez aplikáciu *)

Certifikácia Netlix: Áno

Certifikácia Google Android TV: Áno

Widevine DRM: Widevine L1

Streamovacie služby: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, HBO Max, YouTube a mnohé ďalšie (zahŕňa všetky služby dostupné prostredníctvom aplikácií Android TV v obchode Google Play) (závisí od regiónu a pravidiel konkrétnych služieb)

Súborové systémy: FAT16/FAT32 (čítanie-zápis), exFAT (čítanie-zápis), NTFS (iba na čítanie)

Dekódovanie videa: AV1, VP9 profil 2, H.265 (HEVC), H.264 (AVC), MPEG4, MPEG2, MPEG1

Upscaling videa: Upscaling SD a iných rozlíšení až na 4K

3D video: vedľa seba, zhora a zdola

Diaľkový ovládač

Diaľkové ovládanie ovláda prehrávač médií cez Bluetooth (čo znamená, že nemusíte diaľkové ovládanie nasmerovať na prehrávač médií a že prehrávač médií možno skryť). Vstavaný mikrofón umožňuje funkciu hlasového vyhľadávania. Okrem toho má priame tlačidlá pre Youtube, Netflix a Prime Video a jedno programovateľné tlačidlo BOXY.

Prehrávač médií má vstavaný IR prijímač a možno ho ovládať aj pomocou IR príkazov (Google IR kódy). To znamená, že na ovládanie prehrávača médií môžete použiť 3-stranné programovateľné alebo naučiteľné diaľkové ovládanie podľa vlastného výberu alebo integrovať prehrávač médií do vašej inteligentnej domácnosti prostredníctvom IR. Prehrávač médií môžete napríklad integrovať s inteligentným reproduktorom pomocou zariadenia s IR vysielačom ovládaného inteligentným reproduktorom.

Obsah balenia

Prehrávač médií BOXY TV

Bluetooth diaľkové ovládanie 

Batérie AAA 

Napájanie 12V 1,5A 

HDMI kábel

Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI, DUNE HD Media centre a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google asisitenta nie sú dostupné v každom jazyku, zoznam podporovaných nájdete na internete.

Dodatočné parametre

Kategória: Android TV
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.7 kg
Audio-video výstup: Jack
Bluetooth: Áno
CoreElec: Nie
Displej: Nie
Dolby Atmos: Áno
Dolby Vision: Áno
Doplnkový tuner: Nie
Ethernet: 100 Mbps
Externé IR čidlo: Nie
Flash: 16 GB
GPU: Mali G31 MP2
HBO MAX: Áno
HDMI: Áno
HDMI CEC: Áno
Chipset: S905X4
KODI: Áno
Možnosť interného HDD: Nie
Netflix: 4K
Operačný systém: Android TV 11
Ovládač: Bluetooth
PIP: Nie
Počet USB: 2
Podpora HEVC/ H.265: Áno
Prevedenie: Box
RAM: 2 GB
S/PDIF: Áno
SCART: Nie
Výstupné rozlíšenie: UHD
Wifi: 2,4/5Ghz

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Mecool KA1 DVB-T2/C
Mecool KA1 DVB-T2/C
Skladom (2 ks)
€119

Inteligentný reproduktor, výkonný Android TV box a set-top box v jednom zariadení? Práve toto všetko a oveľa viac ponúka Mecool KA1. Výborný zvuk, obraz v UltraHD 4K rozlíšení s...

Kód: 41482
Homatics Box R 4K Plus
Homatics Box R 4K Plus
Skladom (3 ks)
€139

Najnovší Homatics 4K Box s chipsetom S905X4, Android TV 11, 4GBRAM a 32GB Flash, Wifi 6, 1Gbit ethernet, AV1 kódek, Dolby Atmos a DTS, Dolby Vision a HDR10. 3x USB, SPDIF. Plne...

Kód: 42015
Homatics BOX R
Homatics BOX R
Skladom (2 ks)
€79,90

Multimediálny 4K Android TV 11 box certifikovaný spoločnosťou Google. Podpora NETFLIX 4K, DISNEY, O2TV, SKYLINK LIVE TV, Chromecast, Bluetooth v5.0, duálny Wi-Fi 2.45 GHz, 2GB...

Kód: 41715
Mecool KM2 Plus
Výpredaj
Mecool KM2 Plus
Skladom (1 ks)
€89,90

Výkonný 4K HDR Android TV box s Android TV 11, najnovším chipsetom S905X4, 2GB RAM a 16GB Flash. Má dva USB porty 2.03.0, čítačku microSD kariet, zabudovanú duálnu Wifi,...

Kód: 41842
Botech WZONE
Botech WZONE
Skladom (>3 ks)
€77,90

S operačným systémom Android 12 a podporou 4K UHD, poskytuje tento prístroj výkonné streamovanie a prehrávanie s možnosťami ako Chromecast, Google asistent a certifikácia pre...

Kód: 40777
Dune HD Homatics Box R 4K Plus
Novinka
€149,90

Dune HD Homatics Box R 4K Plus kombinuje Android TV 12 s certifikáciou Netflix a pokročilé Dune HD mediálne centrum. Podporuje 4K Dolby Vision, Atmos, AV1, HDR10, Wi-Fi 6,...

Kód: 44125
Xiaomi MI TV Stick
Xiaomi MI TV Stick
Skladom (3 ks)
€42,90

Android HDMI stick Xiaomi Mi TV s Androidom TV 9.0 premení váš starý televízor na inteligentný televízor. Má tenký, minimalistický a prenosný dizajn.

Kód: 40343
Formuler GTV
Formuler GTV
Skladom (1 ks)
€139,90

Formuler GTV je najnovšie zariadenie od spoločnosti Formuler a prvé s certifikovaným AndroidTV operačným systémom vo verzii 12, určeným pre veľké obrazovky. To vám umožní...

Kód: 40147