Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

TESLA MediaBox XG500

TESLA MediaBox XG500 je plne certifikovaný prehrávač s Google TV 11, podporou 4K streamovania a bohatou konektivitou vrátane Wi-Fi, Bluetooth a HDMI. Ideálne pre nekonečnú zábavu s podporou širokej škály streamovacích služieb.
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
10.9.2024
Kód: 44227
€69,90 €58,25 bez DPH
TESLA MediaBox XG500
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

TESLA MediaBox XG500 Google TV - Vstúpte do nekonečnej oblasti zábavy s Google TV 11

Multimediálne centrum TESLA MediaBox XG500 je plne certifikovaný prehrávač s operačným systémom Google TV a podporou prehrávania streamovacích aplikácií v 4K rozlíšení. Vďaka týmto certifikáciám máte zabezpečený hladký chod a pravidelné aktualizácie všetkých aplikácií, čo zahŕňa aj možnosť sledovania Netflixu v oslnivom 4K rozlíšení.

 

Či už ste filmový fajnšmekr, hudobný entuziasta alebo hľadáte IPTV služby, MediaBox XG500 pre vás otvára dvere do sveta nekonečnej zábavy. Podporuje širokú škálu streamovacích služieb vrátane Netflix 4K, HBO MAX, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Starmax a mnohých ďalších. IPTV milovníci ocenia podporu služieb ako Skylink Live TV, Antik TV, MAGIO TV , Sledovanie TV, Lepšia.TV a ďalšie.

Vychutnajte si najlepšiu hudbu z YouTube Music, Spotify alebo Deezer, alebo sa pustite do hrania hier a objavovania aplikácií ako Voyo, SkyShowtime, Sweet TV a mnohých ďalších. A vďaka výučbovým, fitness a karaoke aplikáciám sa TESLA MediaBox XG500 stáva neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, pripravený zábaviť a vzdelávať každého člena rodiny.

Multimediálny prehrávač TESLA MediaBox XG500 je poháňaný štvorjadrovým procesorom Amlogic S905Y4 Quad A35, ktorý zabezpečuje hladký a rýchly chod zariadenia. Na palube nájdeme certifikovaný operačný systém Google TV vo verzii 11, čo otvára dvere k širokému spektru aplikácií a obsahu priamo z Google Play. Čo sa týka pamäte, 2 GB RAM operačnej pamäte DDR4 spolu s 16 GB Flash vnútornou pamäťou eMMC, bude plne postačovať pre väčšinu bežných multimediálnych úloh.

Hlavné výhody

 

- certifikovaný operačný systém Google TV
- integrovaná funkcia Chromecast built-in
- hlasové vyhľadávanie
- podpora streamovacích služieb v 4K
- predĺžená záruka 3 roky


Konfigurácia a podpora od Ellano.sk v cene!

Váš nový Android box samozrejme, ako je u nás dobrým zvykom dodáme kompletne nakonfigurovaný, čiže s najnovším upgrade firmware, s množstvom predinštalovaných aplikácií (napr. www prehliadač, YoutubeTV, Skylink LIVE, KukiTV, MX Player, AntikTV, Magio GO,...), vrátane populárneho prehrávača KODI, ktorý je kompletne nastavený a má predinštalované video a audio doplnky a nastaveným doplnkom pre stream z linuxového prijímača do multimediálneho centra.

Všetko toto zdarma, v cene.


 

Bezkonkurenčné zdieľanie obsahu s Chromecast

Vďaka integrovanej technológii Chromecast built-in™ môžete bezproblémovo prenášať obsah z vášho smartfónu, tabletu alebo notebooku na veľký televízor. Perfektné riešenie na zdieľanie tých najkrajších chvíľ z dovolenky alebo obľúbených filmov s rodinou a priateľmi. Žiadne komplikované pripájanie - jednoducho prepojte zariadenia na rovnakej Wi-Fi sieti a užite si pohodlie bezdrôtového streamovania.

Maximálny zážitok na veľkej obrazovke

Zrkadlením obrazu pomocou aplikácie Google Home prenesiete obsah vášho mobilu či tabletu priamo na veľký televízor. Ideálne pre tie momenty, keď chcete ukázať zaujímavý obsah alebo sledovať obsah na veľkej obrazovke.

 

Ovládajte svoj svet z pohodlia mobilu

Nezáleží na tom, kde ste - na pohovke či v kuchyni. Aplikácia Google Home vám ponúka všestranné ovládanie vášho MediaBoxu priamo z mobilu.

HDMI-CEC: Elegancia v jednoduchosti

MediaBox XG500 prináša inovatívne ovládanie cez HDMI-CEC, vďaka ktorému môžete všetky pripojené zariadenia ovládať pomocou jedného ovládača. Menej komplikácií, viac kontroly.

4K Ultra HD s HDR: Immerzívny vizuálny zážitok

Zážitky z filmov budú ešte intenzívnejšie vďaka rozlíšeniu Ultra HD 4K, ktoré prináša MediaBox XG500. Kvalita obrazu je na vrchole vďaka podpore rozlíšenia Ultra HD 4K pri 60 Hz a technológiám HDR. S technológiou HDR získavate obraz plný kontrastu a života.

Nádherný zvuk s Dolby Audio

Ponorte sa do autentického zvuku s podporou Dolby Audio, ktorá zahrňuje Dolby Digital, Dolby Digital+ a revolučný Dolby Atmos, ktorý pridáva hlĺbku a rozmer k vášmu audio zážitku. Toto všetko znamená, že filmy, hry a hudba znejú tak dobre, ako vyzerajú.

 

Spojenie bez obmedzení: Wi-Fi, ethernet a Bluetooth

Či už uprednostňujete káblové alebo bezdrôtové pripojenie, MediaBox je pripravený. Ponúka rýchly DualBand Wi-Fi v pásme 2,4 GHz a 5 GHz, LAN konektor pre stabilné káblové pripojenie rýchlosťou až 100 Mbit a dokonca aj Bluetooth 5.0, čo je ideálne pre pripojenie bezdrôtových príslušenstiev ako sú klávesnice, myši alebo gamepady.

Konektivita a výbava

Jednoduchosť a flexibilita je kľúčom pri pripájaní periférií. Okrem možnosti pripojenia USB flash disku alebo externého pevného disku cez jeden USB 2.0 port, ponúka zariadenie aj porty HDMI 2.1, optický digitálny zvukový výstup SPDIF a RJ-45 ethernet konektor o rýchlost 100Mbps. Prístroj nemá displej, ale má na vrchnom paneli stavovú diódu, ktorá v prevádzkovom režime svieti zelenou farbou a v standby režime svieti červenou farbou.

 

Technická špecifikácia

- procesor Amlogic S905Y4 Quad A35
- certifikovaný operačný systém Google TV™
- 2 GB operačná pamäť DDR4
- 16 GB vnútorná pamäť eMMC
- DualBand Wi-Fi (2,4 GHz + 5 GHz)
- LAN konektor (100 Mbit)
- Bluetooth 5.0 - podpora pripojenia bezdrôtovej klávesnice, myši alebo gamepadu
- funkcie HDMI-CEC
- podpora kodeku H.265 (HEVC)
- rozlíšenie až Ultra HD 4K (60 Hz), podpora HDR
- Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital+, Dolby Atmos)
- široká ponuka aplikácií z Google Play*
- hlasový asistent
- podpora pripojenia USB flash disku alebo externého pevného disku
- podpora online aktualizácie firmware (OTA)

Rozmery 95 x 95 x 20 mm
hmotnosť 160 g

 

Vstupy/výstupy
1x HDMI 2.1
1x USB 2.0
1x optický digitálny zvukový výstup
1x RJ-45

Diaľkový ovládač

Dialkový ovládač, ktorý je súčasťou balenia TESLA MediaBox XG500, prichádza s moderným dizajnom a intuitívnym rozložením tlačidiel, ktoré zabezpečujú pohodlné a rýchle ovládanie vášho prehrávača. Pripájanie cez Bluetooth znamená, že nemusíte mieriť priamo na zariadenie, čo umožňuje väčšiu flexibilitu pri ovládaní. Okrem základných funkcií ponúka aj tlačidlo pre hlasový asistent, čo značne zjednodušuje vyhľadávanie obsahu alebo ovládanie inteligentných zariadení v domácnosti.


 

Balenie obsahuje
 

- TESLA MediaBox XG500 - UHD multimediálny prehrávač s Google TV
- diaľkový ovládač (ovládanie cez Bluetooth)
- napájací adaptér (100-240 V, výstup 12V/1A)
- HDMI kábel
- 2x AAA batérie
- užívateľský manuál

Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google

Dodatočné parametre

Kategória: Google TV
Záruka: 36
Hmotnosť: 0.7 kg
Audio-video výstup: Nie
Bluetooth: Áno
CoreElec: Nie
Displej: Nie
Dolby Atmos: Áno
Dolby Vision: Áno
Doplnkový tuner: Nie
Ethernet: 100 Mbps
Externé IR čidlo: Nie
Flash: 16 GB
GPU: Mali G31 MP2
HBO MAX: Áno
HDMI: Áno
HDMI CEC: Áno
Chipset: S905Y4
KODI: Áno
Možnosť interného HDD: Nie
Netflix: 4K
Operačný systém: Google TV 11
Ovládač: Bluetooth
PIP: Nie
Počet USB: 1
Podpora HEVC/ H.265: Áno
Prevedenie: Box
RAM: 2 GB
S/PDIF: Áno
SCART: Nie
Výstupné rozlíšenie: UHD
Wifi: 2,4/5Ghz

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Strong LEAP-S3 PLUS
Strong LEAP-S3 PLUS
Momentálne nedostupné
€62,90

Premente svoj televízor na Smart TV s STRONG LEAP-S3, najnovším Google TV boxom s Androidom 11, 4K UHD, HDR10, Dolby Vision-Atmos a rozsiahlymi možnosťami pripojenia.

Kód: 43879
Google TV NEXT 4K
Google TV NEXT 4K
Skladom (2 ks)
€74,90

Google TV NEXT 4K je HDMI stick s operačným systémom Google TV na báze Android TV 11. Má plnú certifikáciu Google aj Netflix 4K, zabudovanú DualBand 2T2R Wifi, Bluetooth 5, 2GB...

Kód: 41897
Strong LEAP-S3
Strong LEAP-S3
Skladom (>3 ks)
€57,90

STRONG LEAP-S3 je kompaktný Android TV box s 4K UHD a Google TV 11, Google certifikáciou a podporou Dolby Vision. Prináša prístup k aplikáciám Google Play, streamovacím službám...

Kód: 42654
Mecool KM7 Plus
Mecool KM7 Plus
Skladom (2 ks)
€84,90

KM7 Plus d Google TV 11 rozhraním, 2x USB, microSD slot, SPDIF, veľmi rýchla DDR4 2GB RAM, 16GB Flash, ultra rýchla DualBand Wifi, Bluetooth 5. Plná certifikácia, vrátane...

Kód: 42165
Strong SRT 41
Strong SRT 41
Skladom (3 ks)
€58,90

4K Android Google TV 11 box certifikovaný spoločnosťou Google. Podpora NETFLIX 4K, MAGIO, SKYLINK LIVE TV, HBO MAX, DISNEY a mnoho ďalších. Zabudovaný Chromecast, Bluetooth 5.0,...

Kód: 41823
Mecool KD3
Výpredaj
Mecool KD3
Momentálne nedostupné
€56,90

Prenosný HDMi stick od Mecoolu s certifikovaným Google TV na báze Android TV 11. Podpora pre streamovacie služby v 4K, rozhranie Google TV ako v Chromecastoch. Zabudovaná duálna...

Kód: 41588
Google Chromecast Google TV 4K
Google Chromecast Google TV 4K
Momentálne nedostupné
€79,90

Zábava, ktorú milujete, s malou pomocou od spoločnosti Google. Konečne Chromecast s diaľkovým ovládačom, ide o priameho nástupcu Google Chromecast ULTRA.

Kód: 40489
Google TV Next Start 4K TV Box
Google TV Next Start 4K TV Box
Momentálne nedostupné
€82,90

Next Start 4K TV Box je pokročilý Google TV 11 prehrávač s podporou 4K Ultra HD, Dolby Atmos, Dolby Vision a HDR. S Google a Dolby certifikáciou ponúka prístup k obchodu Google...

Kód: 44105