Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Bezpečnosť Vášho domova s inovatívnymi IP kamerami BLOW

Jednoduchá inštalácia a kvalita za rozumnú cenu

V dnešnej dobe, keď je zabezpečenie domácnosti kľúčovou prioritou každého z nás, sa bezpečnostné kamery stávajú neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Moderné bezpečnostné IP kamery ktoré kombinujú vysokú kvalitu záznamu, odolnosť, jednoduchosť použitia a mali by mať nielen priaznivú nákupnú cenu, ale aj nízke udržiavacie náklady.

V súčasnosti existuje množstvo rôznych typov bezpečnostných kamier, ktoré slúžia na ochranu majetku, ako aj na poskytovanie pocitu bezpečia ich majiteľom. IP kamery  značky BLOW sa odlišujú svojou kvalitou, technologickými vlastnosťami a zložitosťou inštalácie. Či už hľadáte vnútorné alebo vonkajšie riešenia, otočné, solárne, 4G LTE, s motozoomom, skryté či s iným vybavením, ponúkame široký sortiment produktov, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám.

Kvalita záznamu a odolnosť sú dve hlavné charakteristiky, ktoré by mala každá bezpečnostná kamera spĺňať. Moderné IP kamery by mali byť vybavené aj detektorom pohybu, nočným videním a možnosťou obojsmernej komunikácie. Tieto funkcie umožňujú užívateľom monitorovať svoj domov neustále, dokonca aj v noci alebo keď nie sú fyzicky prítomní.

 

Ďalšie výhody

Vysoké rozlíšenie: ponúkajú minimálne Full HD rozlíšenie, s niektorými modelmi podporujúcimi dokonca 2K alebo 4K rozlíšenie pre ostré a detailné záznamy​​.

Flexibilné úložné riešenia: Kamery umožňujú ukladanie dát na interné pamäťové karty alebo využitie cloudových služieb pre vzdialené ukladanie, čo zvyšuje bezpečnosť záznamov​​.

Nočné videnie a detekcia pohybu: Vybavené kvalitným IR prísvitom, tieto kamery poskytujú jasný obraz aj v úplnej tme a sú schopné detekovať pohyb, čo zvyšuje ochranu majetku​​.

Obojsmerná komunikácia: Vďaka integrovaným mikrofónom a reproduktorom umožňujú kamery BLOW nielen sledovanie, ale aj komunikáciu s osobami v blízkosti kamery​​.

Alarm - zvukový aj svetelný: Kamera je vybavená integrovaným alarmom, ktorý v prípade detekcie pohybu spustí zvukové a svetelné upozornenie, čím odradí potenciálnych votrelcov​​.

Digitálny Zoom: Umožňuje používateľom priblížiť obraz a zamerať sa na špecifické detaily v zázname stále vo výbornej kvalite.

Návod na nastavenie

Nastavenie IP kamery od BLOW je jednoduchý a intuitívny proces, ktorý nevyžaduje špeciálne technické znalosti. Nasledujúci návod vás krokom za krokom prevedie celým procesom inštalácie a konfigurácie kamery. Dôležitým krokom je pripojenie kamery k domácej sieti cez Wi-Fi alebo Ethernetový kábel a následné nastavenie cez mobilnú aplikáciu, ktorá umožňuje diaľkové ovládanie a prispôsobenie nastavení kamery podľa vašich potrieb.

Zhrnutie kľúčových krokov zahŕňa:

  • Fyzická inštalácia kamery v požadovanej lokalite.
  • Pripojenie kamery k domácej Wi-Fi sieti alebo cez Ethernet.
  • Inštalácia a konfigurácia prostredníctvom priloženej mobilnej aplikácie.
  • Nastavenie preferencií záznamu, detekcie pohybu a iných funkcií.

1. Stiahnite si aplikáciu V380 Pro

Aplikácia je zdarma a dostupná v obchode Play alebo Appstore. Stačí do vyhľadávacieho poľa zadať „V380 Pro“ a stiahnuť si aplikáciu. Prípadne môžete použiť QR kódy - naskenujte kód pre príslušný systém a nainštalujte aplikáciu!

 

 

 

2. Zaregistrujte sa v aplikácii

Účet v aplikácii vám umožňuje spravovať všetky vaše zariadenia a zdieľať pohľad s ostatnými používateľmi. Ak si chcete zaregistrovať účet v aplikácii, jednoducho zadajte svoju e-mailovú adresu a región, potom zadajte overovací kód zaslaný na uvedenú adresu. Ak je kód správny, formulár vás presmeruje na zadanie hesla účtu.

Poznámka: V prípade e-mailov z domén o2, zoznam, centrum apod.  môžu nastať problémy s registráciou. Dôvodom je nadmerná antispamová ochrana a na vyriešení problému pracujeme. Najlepšie je použiť Gmail alebo si pozrieť kompletný návod, ako vyriešiť problém s registráciou.

3. Pripojte kameru k napájaniu a resetujte ju

Ku každej kamere je dodávaný napájací zdroj s káblom alebo adaptér, umožňujúci okamžité pripojenie kamery k napájaciemu zdroju. Zapojte kameru a stlačte tlačidlo RESET. Tlačidlo RESET sa najčastejšie nachádza na prepojovacích kábloch alebo na hlave kamery ("hlavu" kamery by ste mali jemne zdvihnúť nahor). Tlačidlo by sa malo držať stlačené približne 4-5 sekúnd, kým kamera nevydá hlasové pokyny potvrdzujúce úspešný reset.

4. Konfigurácia kamery v aplikácii

Uistite sa, že máte na telefóne zapnuté WiFi a že ste pripojení k sieti, ku ktorej má byť kamera priradená. Ak áno, môžete povoliť aplikáciu V380 Pro.

Na domovskej obrazovke aplikácie stlačte ikonu +

 

 

 

Potom naskenujte štítok kamery (ID kamery je viditeľné na štítku).

 

 

V ďalšom kroku potvrďte WiFi sieť a zadajte správne sieťové heslo. Kliknite na "Potvrdiť".

 

Priložte telefón s QR kódom vygenerovaným v aplikácii k objektívu kamery, ako je znázornené na obrázku.

 

Keď vás kameru vyzve na pripojenie, stlačte modré pole s názvom "Hlasová výzva na úspešné skenovanie".

 

Pridávanie dokončené

Kamera sa pridá automaticky, po dokončení priraďte svojej kamere vlastný názov a zadajte svoje vlastné heslo. Ak potrebujete viac informácií o tom, ako aplikácia funguje, pozrite si celú používateľskú príručku.

Záver

Bezpečnostné IP kamery od BLOW sú ideálnym riešením pre každého, kto si praje zabezpečiť svoj domov modernou a efektívnou technológiou. Vďaka jednoduchému procesu inštalácie a širokej škále funkcií ako alarm (zvukový aj svetelný) a digitálny zoom, tieto kamery ponúkajú vysokú úroveň ochrany a adaptabilitu pre vaše špecifické potreby. Rozumieme, že nastavenie bezpečnostných systémov môže byť niekedy výzvou, preto sme tu, aby sme vám pomohli s akýmikoľvek otázkami alebo ťažkosťami, ktoré môžete mať počas inštalácie alebo používania našich produktov.

Pozrite si našu ponuku bezpečnostných IP kamier v eshope a nájdite ideálne riešenie pre zabezpečenie vášho domova ešte dnes.