Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Gangsteri, drogy a humor: Seriál Gentlemani prináša zábavu vo veľkom štýle

Guy Ritchie oživuje svoju filmovú klasiku v novom seriáli

Seriál Gentlemani je ukážkou toho, ako by asi mal fungovať seriál, ktorý je inšpirovaný svojou filmovou predlohou (spin-off). Pritom tu Guy Ritchie išiel tak trochu do rizika, pretože väčšinou si kópia ťažšie hľadá cestu k divákovi. Výsledok však nie je len bezduchou kópiou. Režisér sa tu rozhodol nadviazať aj na svoje predchádzajúce gangsterky Podfu(c)k a Sbal prachy a vypadni. A dokázal k tomu pridať i niečo nové. Výsledkom je štýlová a inteligentná gangsterka plná drog, bizarných postavičiek a vtipných dialógov. 

gentelmani serial 2024 recenzia 65461

Prvé dojmy

Guy Ritchie nepochybne zbožňuje svet Gentlemanov. Pravdepodobne preto sa rozhodol natočiť aj ich seriálovú podobu. Našťastie ale sa nedržal zubami nechtami filmovej predlohy. V rámci osemdielnej série režíroval prvé dve epizódy a podieľal sa aj na scenári. A už na prvý pohľad je zrejmý typický Ritchieovský rukopis, ktorý si menej skúsený filmový nadšenec  môže pomýliť snáď iba s Tarantinom.

Čítaj viac