Vitajte v našom novom eshope! Ak ešte niečo nefunguje ako má, dajte nám vedieť prosím. Ak sa neviete prihlásiť do svojho konta, obnovte si prosím heslo, alebo nás kontaktujte a vyriešime to,

Je Chudiatko najodvážnejším filmom roka? Ponorte sa do sveta surrealizmu!

MÁTE RADI FILMY, KTORÉ VÁS VYVEDÚ Z MIERY? PREČO SA POZRIEŤ NA CHUDIATKO!

Yorgos Lanthimos je režisér, ktorý vždy dokáže prekvapiť. Jeho filmy sú ako jazda na horskej dráhe – raz vás vyvezú do nebies, inokedy sa zase stratíte v hlbinách ich absurdity. Práve preto patrí k režisérom, ku ktorým si ani po niekoľkých videných filmoch väčšina divákov nedokáže vytvoriť jasný názor. A práve Chudiatko je takouto vrcholnou jazdou. Tento surrealistický, vizuálne ohromujúci a miestami až príliš odvážny film má totiž potenciál diváka úplne pohltiť a nenechať na ňom nitku suchú.

chudiatko film 6544488714

Hypnotický vstup do nového sveta

Už prvý dojem a prvé zábery filmu sú silné a len tak ľahko nezabudnuteľné. A preto je hneď jasné, že sa divák môže tešiť na niečo jedinečné. Lanthimos nás totiž okamžite vtiahne do svojho vizuálne bohatého sveta, ktorý je plný detailov a symbolov. Farebná paleta je výrazná a kontrastná, čo ešte viac umocňuje surrealistický charakter filmu.

 

Čítaj viac

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: