Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Recenzia GT Media V8X: Praktické funkcie za dostupnú cenu

Všetko, čo potrebujete vedieť o satelitnom prijímači GT Media V8X

Po letnej odmlke sme si pre vás pripravili recenziu cenovo dostupného satelitného prijímača GT Media V8X, ktorý zaujme nielen svojim dizajnom, ale aj širokou škálou funkcií. Tento prijímač ponúka možnosť príjmu Multistreamu, IPTV, a streaming živého vysielania do Android zariadení. Ako sa presne tento model osvedčil v praxi a čo všetko dokáže?

GT MEDIA freesat v8x recenzia 6546666

Tento FULL HD satelitný prijímač od čínskeho výrobcu GT Media zaujme dizajnom, možnosťou príjmu Multistreamu, IPTV a odosielania streamu živého vysielania do Android zariadení. Primárne je určený pre príjem satelitného DVB-S/S2/S2X vysielania v HD (max. 1080p) a SD rozlíšení. Disponuje podporou pre kódeky MPEG2, MPEG4/H264 alebo HEVC/H.265 a pracuje na továrenskom FW, ktorý okrem satelitného príjmu ponúka aj možnosť IPTV príjmu, z M3U playlistu a Xtream, alebo Stalker serveru.

 

Čítaj viac