Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Vyskúšali sme X88 PRO 13: Pionier s Androidom 13 vo svete TV boxov

AKO CHUTÍ TIRAMISU V 8K MULTIMEDIÁLNOM CENTRE X88 PRO 13?

V dnešnej recenzii sa zameriame na multimediálne centrum X88 PRO 13, jeden z prvých multimediálnych centier, ktorý prichádza s operačným systémom Android 13. Prezradíme vám, aké inovatívne funkcie hardvérové vybavenie ponúka a samozrejme aj výsledky testovania boxu s najpoužívanejšími aplikáciami. Zaujíma vás, ako si poradil s Android 13 a či je X88 PRO 13 skutočne hodný investície?

x88 pro 13 banner fb 65455

Jedná sa o ULTRA HD multimediálne centrum, pracujúce na novej verzii Androidu a s veľmi efektným launcherom. Multimediálne centrum X88 PRO 13 má veľmi slušnú hardvérovú výbavu a aj príslušenstvo, ktoré sa nachádza v balení. Prioritne slúži na to, aby transformoval televízor na chytré multimediálne zariadenie, umožňujúc prístup k širokej palete aplikácií a streamovacích služieb. Tento box je vybavený výkonným procesorom, ktorý zaisťuje plynulý chod systému a podporu 4K UHD rozlíšenia. 

 

Čítaj viac