LTC okrúhla sušička na potraviny
Univerzálna sušička na sušenie húb, ovocia, zeleniny a byliniek.
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Sme slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme nielen s TV príjmom, pred nákupom aj po nákupe.
Všetko čo máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.
SUŠIČKA NA HUBY, OVOCIE, ZELENINU A BYLINKY
Univerzálna sušička na sušenie húb, ovocia, zeleniny a byliniek. Zariadenie užitočné v každej modernej kuchyni. Vďaka nej si dlhšie zachováte chuť a vôňu svojho obľúbeného ovocia, zeleniny, húb a byliniek, aby ste si ich mohli vychutnať bez ohľadu na ročné obdobie aj v zime. Použitie inovatívnej technológie zaručuje ideálne parametre pre proces sušenia - stabilné prúdenie vzduchu s perfektne nastavenou teplotou.
Pevná konštrukcia prístroja bola navrhnutá s ohľadom na maximálnu funkčnosť. Inovatívna štruktúra sít umožňuje jednoducho a rýchlo zväčšiť priestor medzi nimi otočením o 180 stupňov. Vďaka tomuto riešeniu sa sušiaca plocha výrazne zväčší, čo umožňuje efektívnejšiu distribúciu potravín s väčšími objemami.
Vďaka procesu sušenia si produkty zachovávajú svoju čerstvosť a všetky najcennejšie nutričné hodnoty. Vďaka tomu si môžete po celý rok vychutnať chuť ovocia a zeleniny. Sušenie produktov je efektívny a jednoduchý spôsob konzervácie, pri zachovaní chuti, vône a nutričnej hodnoty sušených produktov. Zariadenie LTC je ideálne na konzervovanie nielen húb, ale aj ovocia, byliniek a zeleniny.
Zariadenie disponuje možnosťou nastavenia teploty sušenia v rozmedzí 35-70°C a vstavaným ventilátorom, vďaka ktorému budú produkty vysušené rýchlo, dôkladne a rovnomerne, pričom si zachovajú všetky hodnoty vône a chuti.
Samotné sušenie ako spôsob konzervácie zahŕňa odstránenie vody na úroveň približne 10-15% hmotnosti výrobku. Nízky obsah vody bráni rozvoju mikroorganizmov – baktérií, plesní – čo umožňuje dlhšie skladovanie. Správne sušenie tiež umožňuje zachovať väčšinu živín. Sušením sa zachovávajú stopové prvky, minerálne soli, bielkoviny, vláknina, cukry a pektín.
Príklady ako dlho sušiť jednotlivé druhy potravín:
jablká - asi 5 hodín,
banány - asi 7 hodín,
hrušky - asi 5 hodín,
slivky - asi 7 hodín,
mrkva - asi 5 hodín,
huby - od 3 do 15 hodín.
Dodatočné parametre
Kategória: | Špecialitky do kuchyne |
---|---|
Záruka: | 24 |
Hmotnosť: | 1.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.