Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Masážná pištoľ 14714

Vysoko kvalitné masážne pištole je multifunkčné zariadenie určené nielen pre športovcov, ale aj súkromných užívateľov. Tento typ vibračného maséra má malé rozmery a ergonomický design a zároveň umožňuje veľmi efektívnu, pohodlnú a bezpečnú masáž rôznych svalových skupín. Za zmienku stojí, že…
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Kód: 42876
€29,90 €24,92 bez DPH
Masážná pištoľ 14714
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

MASÁŽNA PIŠTOĽ

 


MNOHO APLIKÁCIÍ - vibračný masážny prístroj je vynikajúca možnosť bojovať proti bolestiam chrbta a svalov, pripraviť telo na tréning a urýchliť jeho regeneráciu po tréningu. Masážna pištoľ pôsobí nielen na svaly, ale aj na pokožku, čo môže byť užitočné v boji proti celulitíde.


4 RÔZNE KONCE - Sada obsahuje až 4 rôzne hroty, vďaka ktorým je funkčnosť tohto zariadenia veľmi široká. Nájdete ho tu úpon stavcov, úpon kĺbov a úpon pre všetky časti tela a veľké svalové skupiny.


ERGONOMICKÝ DIZAJN - masážna pištoľ bola navrhnutá tak, aby bezpečne padla do ruky a aj napriek svojim malým rozmerom a hmotnosti dokonale plnila svoju úlohu.


AŽ 2 HODINY PRÁCE - vďaka vstavaniu Vďaka vysoko výkonnej dobíjacej batérii môže vibračný masážny prístroj pracovať až 2 hodiny.

 


ŠPECIFIKÁCIA - 4 konce: hlavica stavca, hlavica malého kĺbu, plochá pre všetky časti tela, guľová hlavica pre veľké svalové skupiny; výkon: 24W; celková doba práce cca 2 hodiny; LCD displej; rozmery: 22/17/5cm; hmotnosť: 0,89 kg; hmotnosť v balení: 1,24 kg


BALENIE:

pištoľ
nabíjačka
4 tipy


Vysoko kvalitné masážne pištole je multifunkčné zariadenie určené nielen pre športovcov, ale aj súkromných užívateľov. Tento typ vibračného maséra má malé rozmery a ergonomický design a zároveň umožňuje veľmi efektívnu, pohodlnú a bezpečnú masáž rôznych svalových skupín. Za zmienku stojí, že masážna pištoľ sa tiež ľahko používa a má dobre čitateľný LCD displej.

Dodatočné parametre

Kategória: Masážne prístroje
Záruka: 24
Hmotnosť: 1.3 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: