Vitajte v našom novom eshope! Ak ešte niečo nefunguje ako má, dajte nám vedieť prosím. Ak sa neviete prihlásiť do svojho konta, obnovte si prosím heslo, alebo nás kontaktujte a vyriešime to,

13-vstupové

V kategórii 13 vstupové multiprepínače nájdete zariadenia určené pre distribúciu satelitných a pozemných signálov, ktoré umožňujú príjem programov až z troch satelitných pozícií a terestriálneho vysielania. Multiprepínače v tejto kategórii majú 13 vstupov a rôzny počet výstupov, čo znamená, že môžete pripojiť viacero tunerov (1 výstup = 1 tuner). Toto riešenie je ideálne pre rozsiahle systémy, kde je potrebné zabezpečiť kvalitnú distribúciu signálu pre väčší počet používateľov. Zaujíma Vás viac?

#ShowMore#

Ak hľadáte multiprepínač s vyšším počtom výstupov, odporúčame preskúmať našu kategóriu ako napríklad 13 vstupové multiprepínače s 12 výstupmi alebo 13 vstupové multiprepínače s 20 výstupmi, kde nájdete riešenia pre ešte väčšie inštalácie. Pri výbere je dôležité zvážiť počet používateľov, satelitov a typ LNB konvertorov, ktoré plánujete použiť. Ak si nie ste istí, ktorý multiprepínač bude pre vašu inštaláciu najvhodnejší, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. Naši odborníci vám radi poradia. Objednaný tovar doručujeme už na druhý pracovný deň buď kuriérom, alebo na výdajné miesta služby Packeta. Zaručujeme, že všetok tovar je nový, a ak nesplní vaše očakávania, môžete ho vrátiť do 14 dní.

Najpredávanejšie

Multiprepínač EMP MS13/4 PIU-6
 
159,90 €
Multiprepínač EMP MS13/12PIU-6
 
269,90 €
Multiprepínač EMP MS13/8PIU-6
 
259,90 €
MS EMP -CENTAURI 13/20 PIU-6
 
299,90 €
Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom
Multiprepínač EMP MS13/4 PIU-6
159,90 €

Multipřepínač pro 3 družice TV - 4 účastníky - vstupní atenuátory na všech vstupech - možnost použití Quad LNB - volba aktivníhopasivního zpracování pozemního pásma - napětí...

Kód: 27936
Multiprepínač EMP MS13/8PIU-6
259,90 €

Multiprepínač 138, integrovaný zdroj, aktívny pasívny TV vstup. Multiswitch je určený na distribúciu pozemných a troch satelitných pozícií 12 polarizácií pre 8 účastníkov.

Kód: 27914
Multiprepínač EMP MS13/12PIU-6
269,90 €

Multiprepínač 1312, integrovaný zdroj, aktívny pasívny TV vstup. Multiswitch je určený na distribúciu pozemných a troch satelitných pozícií 12 polarizácií pre 12 účastníkov.

Kód: 27912
MS EMP -CENTAURI 13/20 PIU-6
299,90 €

Satelitný multiprepínač s 13 vstupmi a 20 výstupmi, s aktívnym pasívnym pozemným vstupom, so zabudovaným napájacím zdrojom - PROFI prevedenie

Kód: 2820

Ďakujeme, že ste si prezreli našu ponuku 13 vstupových multiprepínačov. Tieto multiprepínače sú ideálne pre zložité inštalácie, kde potrebujete pripojiť väčší počet tunerov a distribuovať signály zo satelitov a terestriálnych vysielačov. Ak si neviete vybrať, odporúčame použiť náš parametrický filter, ktorý vám pomôže nájsť presne to, čo potrebujete. V prípade otázok nás môžete kontaktovať e-mailom, radi vám pomôžeme s výberom. Prejdite na ďalšiu stránku alebo pokračujte v prehliadaní ďalších produktov.

Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma

Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.

Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Vetrom ošľahaný

Sme slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.

Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame

Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme nielen s TV príjmom, pred nákupom aj po nákupe.

Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Dodáme bleskovo

Všetko čo máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.