Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Vyhrievaná vesta XL 22128

Unisex pracovná vesta s vykurovacím systémom, ktorý je napájaný ľubovoľnou power bankou a ktorú si vložíte do pripraveného bočného vrecka. Až 3 vyhrievacie režimy s 9 zónami ohrevu pre celý trup.
Dostupnosť Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
20.9.2024
Kód: 43283
€26,90 €22,42 bez DPH
Vyhrievaná vesta XL 22128
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

Vyhrievaná vesta XL 22128

UNISEX VYHRIEVANÁ VESTA VEĽKOSŤ "XL"

Občas sa stane, že ani to najlepšie trekingové oblečenie nemôže splniť naše očakávania, a tak pre vás máme perfektný produkt, ktorý bude dobre fungovať v jesennej a zimnej sezóne!

Ak ste nadšenci zimných športov, pracujete v často sa meniacich poveternostných podmienkach, ste vášniví cestovatelia alebo je vám často zima, táto vesta je práve pre vás. Ani najnižšia teplota alebo silný vietor vám nepokazia plány a umožnia vám naplno si užiť pobyt vonku.


VZHĽAD - vesta bola navrhnutá v športovom štýle. Má módny prešívaný design, takže sa bude páčiť každému. Skvele sa prispôsobí telu a predovšetkým zabraňuje tepelným stratám. Zapínanie na zipsy. Vo vnútornom vrecku je USB napájací kábel. Môžete ho pripojiť napríklad k powerbanke. Keď teplota klesne, vstavaný systém vám umožní okamžite zahriať telo.


MATERIÁL - vesta je vyrobená zo 100% nylonu. Tento materiál sa vyznačuje vysokou odolnosťou a zabraňuje pokrčeniu. Je ľahký a rýchlo schne. Podšívka a výplň sú 100% vyrobené z polyesteru, ktorý je účinný a chráni pred chladom a vetrom. Táto tkanina je odolná voči opotrebeniu.


ZAPNUTIE USB - vyhrievací systém môže byť napájaný ľubovoľnou power bankou s portom USB typu A (nie je súčasťou dodávky)Možno ju uložiť do bočného vrecka (ktoré je dodávané s integrovaným káblom). Po pripojení kábla k powerbanke stačí na chvíľu stlačiť tlačidlo v hornej časti vesty na ľavej strane pre zahájenie procesu zahrievania.

 


3 ÚROVNE VYHRIEVANIA V 9 ZÓNACH - na výber sú 3 rôzne režimy ohrevu, ktoré umožňujú prispôsobiť intenzitu ohrevu vlastným preferenciám alebo aktuálnym poveternostným podmienkam. Usporiadanie deviatich vykurovacích vložiek zabezpečuje, že celý váš trup bude účinne zahriaty: krk, lopatky, chrbát a bedrová oblasť.

ŠPECIFIKÁCIA :

Čierna farba
materiál: nylon/polyester
pohlavie: unisex
počet vreciek: 3
napájanie: USB
šírka pod pažami 61 cm
celková dĺžka: 80 cm
hmotnosť: 355 g
hmotnosť balenia: 404g.


 

Dodatočné parametre

Kategória: Pracovné oblečenie
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: