Vitajte v našom novom eshope! Ak ešte niečo nefunguje ako má, dajte nám vedieť prosím. Ak sa neviete prihlásiť do svojho konta, obnovte si prosím heslo, alebo nás kontaktujte a vyriešime to,

5/28

V kategórii 5/28 multiprepínače nájdete spoľahlivé zariadenia na distribúciu satelitných a pozemných signálov až pre 28 prijímačov. Multiprepínače v tejto kategórii majú 5 vstupov – štyri pre satelitné signály a jeden pre pozemné, ktoré kombinujú a distribuujú pomocou jedného kábla do až 28 satelitných tunerov. Tieto zariadenia sú ideálne pre väčšie obytné budovy, hotely, penzióny alebo kancelárske priestory, kde je potrebné pripojiť viacero zariadení na jeden zdroj signálu. Zaujíma Vás viac?

#ShowMore#

Signály sú spracovávané oddelene – satelitný signál pomocou aktívneho obvodu a pozemný signál buď cez aktívny alebo pasívny obvod. Správny výber multiprepínača závisí od počtu prijímačov, počtu satelitov, ktoré chcete prijímať, a typu LNB konvertorov. Ak potrebujete menší počet výstupov, odporúčame pozrieť kategórie 5/16 alebo 5/24 multiprepínačov. Ak si nie ste istí, ktorý produkt je pre vás najvhodnejší, neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky. Radi vám pomôžeme s výberom. Všetky produkty doručujeme už na druhý pracovný deň kuriérom alebo do výdajných miest Packeta. V prípade, že vám produkt nebude vyhovovať, môžete ho vrátiť do 14 dní od doručenia.

Najpredávanejšie

Multiprepínač EMP MS5/28 PIU6
 
219,90 €
Stránka 1 z 1 - 1 položiek celkom
Multiprepínač EMP MS5/28 PIU6
219,90 €

Multiprepínač pro 1 družici TV a 28 účastníkov

Kód: 27905

Ďakujeme, že ste si prezerali našu ponuku 5/28 multiprepínačov. Tieto multiprepínače ponúkajú vynikajúce riešenie pre distribúciu satelitného a pozemného signálu pre väčšie objekty. Ak si neviete vybrať, odporúčame vám použiť parametrický filter, ktorý vám uľahčí výber, alebo nás priamo kontaktujte. Radi vám pomôžeme s akýmikoľvek otázkami. Pre ďalšie produkty v tejto kategórii môžete prejsť na ďalšiu stránku.

Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma

Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.

Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Vetrom ošľahaný

Sme slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.

Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame

Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme nielen s TV príjmom, pred nákupom aj po nákupe.

Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Dodáme bleskovo

Všetko čo máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.