Vitajte v našom novom eshope! Ak niečo nefunguje ako má, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Prosím obnovte si heslo cez funkciu "Zabudnuté heslo", aby ste získali prístup k svojmu účtu.

Android TV BOX BLOW BLUETOOTH V5

Mediálny prehrávač Android TV BOX BLOW s funkciou SMART TV, procesorom Amlogic 905Y4, podporou 4K UltraHD a Wi-Fi 6.0. Obsahuje Android 11, 2 GB RAM, 16 GB úložisko, hlasové ovládanie Google Assistant a širokú kompatibilitu s aplikáciami Google Play.
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
10.9.2024
Kód: 44052
€69,90 €58,25 bez DPH
Android TV BOX BLOW BLUETOOTH V5
Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma
Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.
Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Overený eshop
Slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.
Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame
Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme s TV príjmom pred nákupom aj po nákupe.
Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Rýchle doručenie
Všetko máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.

4K UHD IPTV BOX ANDROID 11 2GB RAM 16GB FLASH S905Y4 WIFI 6

Android TV BOX BLOW BLUETOOTH V5 je mediálny prehrávač, ktorý premení váš televízor s HDMI pripojením na SMART TV. Tento zariadenie podporuje prehrávanie v 4K UltraHD kvalite a prichádza s predinštalovaným obchodom Google Play, ktorý vám umožní inštalovať tisíce aplikácií pre Android. Vďaka veľmi efektívnemu Wi-Fi modulu a modernému dizajnu je tento TV box ideálnym riešením pre zlepšenie vášho zážitku zo sledovania.

 

Vysoký výkon a veľká kapacita

Vybavený štvorjadrovým procesorom Amlogic 905Y4 s taktom 2,0 GHz a grafickou kartou Mali-G31 MP2 pre plynulý chod aplikácií a hier. Pamäť RAM  je o veľkosti 2GB a vstavaná FLASH pamäť 16 GB na ukladanie dát, s možnosťou rozšírenia pomocou externých pamäťových kariet alebo pevného disku. Obsahuje pekný VFD displej, bielej farby, ktorý zobrazuje numerické a aj ikonové hodnoty.


4K UltraHD, Wi-Fi 6.0 a zrkadlenie na TV

Podpora prehrávania v 4K UltraHD kvalite pre krištáľovo čistý obraz. Rýchle a stabilné pripojenie k internetu vďaka efektívnemu Wi-Fi modulu. Funkcie Miracast, DLNA a Airplay umožňujú bezdrôtové zdieľanie obrazovky smartfónu, tabletu alebo počítača na televízor.


Funkcie a možnosti:

- Najnovší operačný systém Android 11 zabezpečuje rýchly a plynulý chod zariadenia.
- Intuitívne ovládanie pomocou diaľkového ovládača s prístupom k YouTube a Netflix, programovateľné tlačidlá pre jednoduché použitie.
- Zdieľanie súborov cez USB porty, ktoré umožňujú pripojiť externú pamäť, klávesnicu alebo myš pre jednoduchšie prehliadanie webu a prenos súborov.
- 3D kompatibilita s podporou akcelerácie 3D grafiky pre lepší herný zážitok.
- Multimediálne centrum pre prehrávanie filmov, hudby a hry v najvyššej kvalite bez nutnosti kupovať nový televízor.


Konfigurácia a podpora od Ellano.sk v cene!

Váš nový Android box samozrejme, ako je u nás dobrým zvykom dodáme kompletne nakonfigurovaný, čiže s najnovším upgrade firmware, s množstvom predinštalovaných aplikácií (napr. www prehliadač, YoutubeTV, Skylink LIVE, MX Player, AntikTV, SweetTV,...), vrátane populárneho prehrávača KODI, ktorý je kompletne nastavený a má predinštalované video a audio doplnky a nastaveným doplnkom pre stream z linuxového prijímača do multimediálneho centra.

Všetko toto v cene, zdarma.


Vlastná IPTV aplikáca

Android TV BOX BLOW BLUETOOTH V5 prichádza s predinštalovanou IPTV aplikáciou EXPECT ONAir+, ktorá poskytuje podporu pre xtream, stalker a m3u formáty. Táto aplikácia ponúka množstvo výkonných funkcií vrátane podpory EPG, archívu a možnosti nahrávania. Umožňuje nahrávať jeden program nekódovane vo formáte mp4, pričom počas nahrávania môžete prepnúť na iný program.

 

Nahrávky sú uložené v priečinku Android/data/com.sols.opti/files/onair_recordings a dajú sa prehrať aj na PC. Aplikácia nesignalizuje prebiehajúce nahrávanie ani v informačnom pruhu, ani v zozname programov. Hoci nepodporuje timeshift, diaľkové ovládanie má špeciálne tlačidlá pre rýchly prístup k aplikácii EXPECT a jej súčastiam, ako je Live TV.

Prečítajte si našu recenziu na dozviete sa viac.

Konektivita

Bluetooth vo verzii 5 pracuje nielen pre diaľkový ovládač, ale je s ním možné spárovať aj napr. audio zariadenia, bezdrôtové klávesnice, airmouse a mnoho ďalších periférií. Dvojica USB portov a čítačka microSD kariet poskytujú bohaté možnosti pripojenia úložísk a zariadení. K TV je možné pripojenie cez HDMI, alebo AV výstup (jack 3,5mm), pre audio zariadenie má aj SPDIF optický výstup. Samozrejmosťou je funkcia HDMI-CEC.

 

Android 11

Napriek tomu, že zariadenie nie je certifikované od Google, má k dispozícii Google Play obchod a aj domovskú obrazovku s nastaveniami, ktoré poznáte z certifikovaného oper. systému Android TV. Aplikácie v Google Play sú teda určené pre TV, čím zvyšujete komfort pri sledovaní TV aplikácií, čo ale neznamená, že všetky takéto aplikácie budú aj funkčné (ako napr. Disney+, MAX a pod.).

 

Podporované formáty:

Podpora formátu dekodéra: AV1 MP-10@L5.1 až 4Kx2K@60fps, VP9 Profile-2 až 4Kx2K@60fps, H.265 HEVC MP-10@L5.1 až 4Kx2K@60fps, AVS2-P2 Profile up do 4Kx2K@60fps,H.264 AVC HP@L5.1 do 4Kx2K@30fps,MPEG-4 ASP@L5 do 1080P@60fps (ISO-14496), WMV/VC-1 SP/MP/AP do 1080P @60fps ,AVS-P16(AVS+) /AVS-P2 JiZhun Profil až 1080P@60fps,MPEG-2 MP/HL až 1080P@60fps (ISO-13818), MPEG-1 MP/HL až 1080P@60fps ISO-11172), podpora viacerých jazykov a viacerých formátov titulkov videa, dekódovanie MJPEG a JPEG s neobmedzeným rozlíšením pixelov (ISO/IEC-10918)
Podpora formátu médií: AVI / RM / RMVB / TS / VOB / MKV / MOV / ISO / WMV / ASF / FLV / DAT / MPG / MPEG Podpora
formátu zvuku: MP3, WMA, WAV, OGG, M4A, MP4, AAC, APE , FLAC, ALAC, MPEG, MP1, MP2, MPA et, MPEG 1/2/2.5, Audio Layer 1/2/3, WMA verzia 4/4.1/7/8/9, WMA Pro, LPCM, PCM, Vorbis, Flac, ALAC, APE, AAC-LC/HEAAC/HE-AAC v2, Real Audio, AC-3/DD+/DTS, MPEG-H
Podpora formátu fotografií: JPEG / BMP / GIF / PNG / TIFF

Pre prehrávanie multimediálnych súborov odporúčame použiť napr. prehrávať KODI. Alternatívne je možné spustiť v prístroji aj CoreElec z microSD karty, v tomto však nie je funkčný displej, bluetooth a ani Wifi, pripojenie cez kábel na sieť je funkčné. V prípade, že Vám tieto obmedzenia nevadia, je možné spolu s boxom objednať kompletne nastavený CoreElec na microSD karte.


Technická špecifikácia:

CPU: Amlogic 905Y4 Quad Core
GPU: Mali-G31 MP2
RAM: 2 GB DDR3
EMMC ROM: 16 GB
Napájanie: DC 5V 2A
OS: Android 11
3D: Hardvérová akcelerácia 3D grafiky
Podpora bezdrôtovej siete: Vstavané WiFi 2.4G a 5G / IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN: Ethernet: 100 Mbps, štandard RJ-45
Podpora myši/klávesnice: Myš a klávesnica cez USB; servis
2,4 GHz bezdrôtová myš a klávesnica
USB Host: 2 x vysokorýchlostné USB 2.0, podpora U DISK a USB HDD
Čítačka kariet: microSD (až 64 GB)
HDMI: HDMI 2.0 4K*2K 60Hz
Bluetooth: Áno
Podpora viacerých jazykov OSD
Ethernetový port: Áno
LED displej: Áno
AV podpora: Áno
Súborový systém pevného disku: FAT16 / FAT32 / NTFS

 


Zásuvky:

Pamäťové karty
2x USB 2.0 port
AV port
HDMI
Ethernet
DC zásuvka
SPDIF

Diaľkový ovládač 
Vďaka programovateľným tlačidlám môžeme diaľkové ovládanie televízora odložiť a všetko spravovať pomocou diaľkového ovládača od SMART BOXu. Diaľkové ovládanie je vybavené tlačidlami pre prístup k YouTube a Netfilx. Vďaka malému počtu tlačidiel je veľmi intuitívny a dobre sa drží v ruke. Funguje aj cez IR aj cez Bluetooth, je na Vás či preferujete mierenie na box, alebo nie.

Obsah balenia:

Smart TV zariadenie Android BOX
Diaľkové ovládanie
Napájací zdroj
HDMI kábel
Inštalačná príručka

Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google asisitenta nie sú dostupné v každom jazyku, zoznam podporovaných nájdete na internete.

Dodatočné parametre

Kategória: Android
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.7 kg
Audio-video výstup: Áno
Bluetooth: Áno
CoreElec: Áno
Displej: VFD
Dolby Atmos: Nie
Dolby Vision: Nie
Doplnkový tuner: Nie
Ethernet: 100 Mbps
Externé IR čidlo: Nie
Flash: 16 GB
GPU: Mali G31 MP2
HBO MAX: Nie
HDMI: Áno
HDMI CEC: Áno
Chipset: S905Y4
KODI: Áno
Možnosť interného HDD: Nie
Netflix: SD
Operačný systém: Android 11
Ovládač: Bluetooth
PIP: Nie
Počet USB: 2
Podpora HEVC/ H.265: Áno
Prevedenie: Box
RAM: 2 GB
S/PDIF: Áno
SCART: Nie
Výstupné rozlíšenie: UHD
Wifi: 2,4/5Ghz

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Android TV BOX BLOW BLUETOOTH V4 STICK
€43,90

Android TV BOX BLOW Bluetooth V4 STICK je výkonný mediálny prehrávač s Android 10, podporou 4K UltraHD, Wi-Fi a Bluetooth. Ponúka prístup k tisícom aplikácií v obchode Google...

Kód: 44108
X96Q
X96Q
Momentálne nedostupné
€34,90

S novým X96Q si budete môcť vychutnať neuveriteľnú kvalitu obrazu. Tento cenovo dostupný box pre nenáročných užívateľov je určený na prehrávanie multimediálnych súborov z USB...

Kód: 41795
X96 MAX Plus (4GB RAM 64GB Flash)
€69,90

X96 MAX Plus S905x3 Android 9.0 8K 4GB 64GB 2,4G 5,8G WiFi Bluetooth 1000Mbps LAN USB 3.0

Kód: 40020
Xsarius Avant 3 PLUS Ultra Black
Xsarius Avant 3 PLUS Ultra Black
Momentálne nedostupné
€129,90

Výkonný multimediálny streamer s 4K a 8K UHD rozlíšením, PremiumTV aplikáciou pre IPTV, 1Gbit ehernetom, Bluetooth diaľkovým ovládaním, Wi-Fi 6, 4GB RAM a 32 GB úložiskom.

Kód: 43248
DreamTV Mini UltraHD
Výpredaj
DreamTV Mini UltraHD
Skladom (1 ks)
€89,90

DreamTV Mini Ultra HD Nemecká firma Dream Property prichádza na trh s novinkou, v podobe IPTV streamovacieho a prehrávacieho multimediálneho prijímača DreamTV Mini Ultra HD....

Kód: 39234
Android TV BOX LTC LXBOX51
Novinka
€34,90

Android TV BOX LTC LXBOX51 premení váš televízor na multimediálne centrum. S Androidom 11, 4K UHD rozlíšením, štvorjadrovým CPU a 16GB úložiskom vám poskytne nekonečné možnosti...

Kód: 44198
BuzzTV X5 128GB AI
BuzzTV X5 128GB AI
Skladom (1 ks)
€229,90

Prehrávač médií BuzzTV X5 s Android 11, ktorý je elegantne navrhnutý s úplne novým hliníkovým krytom z trojitého eloxovaného hliníka. X5 používa najnovšiu generáciu...

Kód: 42536
OPENBOX AND-W2T 4K
OPENBOX AND-W2T 4K
Skladom (>3 ks)
€47,90

TV box s Android 11, výkonným 4-jadrovým procesorom a podporou rozlíšenia až do 6K! Až 4GB RAM, 32GB Flash, Bluetooth, LAN a DualBand Wifi. Diaľkový ovládač s hlasovým...

Kód: 43931