Vitajte v našom novom eshope! Ak ešte niečo nefunguje ako má, dajte nám vedieť prosím. Ak sa neviete prihlásiť do svojho konta, obnovte si prosím heslo, alebo nás kontaktujte a vyriešime to,

17-vstupové

Kategória 17 vstupový multiprepínač ponúka riešenia pre efektívny rozvod satelitného a terestriálneho signálu do viacerých prijímačov. V týchto multiprepínačoch nájdete 17 vstupov, z ktorých 16 je určených na pripojenie štyroch quatro LNB pre satelitný príjem zo štyroch rôznych družíc, a jeden vstup na pripojenie terestriálnej antény. Takéto riešenie umožňuje súčasný príjem zo štyroch satelitov a terestriálneho vysielania, čo je ideálne pre väčšie inštalácie, ako sú bytové domy, hotely alebo rodinné domy s viacerými prijímačmi. Zaujíma Vás viac?

#ShowMore#

Pri výbere správneho multiprepínača odporúčame začať s určením počtu účastníkov, ktorí budú prijímať signál. Počet výstupov určuje, koľko tunerov alebo zariadení môžete pripojiť k jednej jednotke multiprepínača. Ak potrebujete riešenie pre viacero účastníkov, vyberte si multiprepínače s väčším počtom výstupov. Okrem toho sa zamerajte aj na kompatibilitu s vašimi LNB konvertormi a terestriálnou anténou.

Multiprepínače s 17 vstupmi sú dostupné v rôznych konfiguráciách podľa počtu výstupov, čo umožňuje flexibilitu pri plánovaní inštalácie. Ak potrebujete rozviesť signál do viacerých miestností alebo zariadení, odporúčame skontrolovať modely s vyšším počtom výstupov, aby ste dosiahli optimálne pokrytie.

Ak si neviete vybrať správny multiprepínač alebo máte otázky o kompatibilite zariadení, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefónu. Radi vám pomôžeme s výberom ideálneho riešenia pre vaše potreby.

Najpredávanejšie

Multiprepínač EMP MS17/8PIU-6
 
309 €
Golden Media Multiprepínač 17/16
 
239 €
Multiprepínač EMP MS17/4PIU-6
Multiprepínač EMP MS17/4PIU-6
Momentálne nedostupné
Kód: 27939
 
219,90 €
Multiprepínač EMP MS17/12PIU-6
 
309,90 €
MS EMP -CENTAURI 17/26 PIU-6
MS EMP -CENTAURI 17/26 PIU-6
Momentálne nedostupné
Kód: 2828
 
499 €
MS EMP -CENTAURI 17/16 PIU-6
MS EMP -CENTAURI 17/16 PIU-6
Momentálne nedostupné
Kód: 2826
 
355 €
Stránka 1 z 1 - 6 položiek celkom
Multiprepínač EMP MS17/4PIU-6
Multiprepínač EMP MS17/4PIU-6
Momentálne nedostupné
219,90 €

Prepínateľný aktívny pasívny terestriálny vstup. V pasívnom režime je signál vrátane spätného kanála prítomný aj v prípade výpadku napájania.

Kód: 27939
Golden Media Multiprepínač 17/16
239 €

Kvalitný nemecký multiprepínač pre príjem z 4 družíc až pre 16 televízorov. Možnosť pripojenia aj terestriálnej antény, čiže na výstupe bude aj satelitný a aj terestriálny...

Kód: 34028
Multiprepínač EMP MS17/8PIU-6
309 €

Multiprepínač 178, integrovaný zdroj, aktívny pasívny TV vstup. Multiswitch je určený na distribúciu pozemných a štyroch satelitných pozícií 16 polarizácií pre 8 účastníkov.

Kód: 27929
Multiprepínač EMP MS17/12PIU-6
309,90 €

Satelitný multiprepínač pre 4 družice TV - 12 účastníkov - vstupné atenuátory na všetkých vstupoch - možnosť použitia Quad LNB - voľba aktívnehopasívneho spracovania pozemného...

Kód: 27927
MS EMP -CENTAURI 17/16 PIU-6
MS EMP -CENTAURI 17/16 PIU-6
Momentálne nedostupné
355 €

Satelitný multiprepínač s 17 vstupmi a 16 výstupmi,s prepínačom na aktpas pozemný vstup,so zabudovaným napájacím zdrojom - PROFI prevedenie. Napájanie terestriálneho vstupu 12V...

Kód: 2826
MS EMP -CENTAURI 17/26 PIU-6
MS EMP -CENTAURI 17/26 PIU-6
Momentálne nedostupné
499 €

Satelitný multiprepínač s 17 vstupmi a 26 výstupmi,s prepínačom na aktpas pozemný vstup,so zabudovaným napájacím zdrojom - PROFI prevedenie. Napájanie terestriálneho vstupu 12V...

Kód: 2828

Multiprepínače s 17 vstupmi predstavujú ideálne riešenie pre komplexný rozvod satelitného a terestriálneho signálu v systémoch s viacerými účastníkmi. Tieto multiprepínače umožňujú pripojenie štyroch satelitných quatro LNB a jednej terestriálnej antény, čo zaručuje flexibilitu a jednoduchú správu signálu pre rôzne prijímače. Počet výstupov v týchto zariadeniach závisí od konkrétneho modelu, čo umožňuje prispôsobiť inštaláciu podľa potrieb konkrétneho projektu.

Ak potrebujete presne prispôsobiť distribúciu signálu na viacero účastníkov, odporúčame využiť naše filtre, ktoré vám umožnia triediť multiprepínače podľa počtu výstupov, podporovaných družíc alebo iných parametrov. Takto môžete ľahko nájsť ten správny model pre vašu domácnosť alebo komerčný objekt.

Objednané multiprepínače dodávame už na druhý pracovný deň prostredníctvom kuriéra alebo do výdajných miest služby Packeta. Všetky produkty sú nové, v originálnom balení, a ak nesplnia vaše očakávania, máte možnosť ich vrátiť do 14 dní. Ak si stále nie ste istí s výberom, naši odborníci sú pripravení vám poradiť a nasmerovať vás na riešenie, ktoré bude najlepšie vyhovovať vašim požiadavkám.

Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma

Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.

Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Vetrom ošľahaný

Sme slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.

Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame

Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme nielen s TV príjmom, pred nákupom aj po nákupe.

Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Dodáme bleskovo

Všetko čo máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.