Vitajte v našom novom eshope! Ak ešte niečo nefunguje ako má, dajte nám vedieť prosím. Ak sa neviete prihlásiť do svojho konta, obnovte si prosím heslo, alebo nás kontaktujte a vyriešime to,

9/12

V kategórii 9/12 multiprepínače nájdete kvalitné zariadenia určené na distribúciu satelitných a pozemných signálov až pre 12 tunerov. Multiprepínače v tejto kategórii disponujú 9 vstupmi a 12 výstupmi, vďaka čomu umožňujú príjem programov z dvoch satelitných pozícií a terestriálneho vysielania. Tieto signály sú spracovávané nezávisle – satelitný signál aktívnym obvodom a pozemný signál buď aktívnym, alebo pasívnym obvodom, následne sú kombinované a prenášané prostredníctvom jedného kábla až k cieľovému zariadeniu. Zaujíma Vás viac?

#ShowMore#

Multiprepínače v tejto kategórii sú ideálne pre rozšírené inštalácie, kde je potrebné zabezpečiť distribúciu signálu pre väčší počet užívateľov. Ak hľadáte riešenia pre menšie inštalácie, odporúčame prezrieť si podkategórie ako 9/8 multiprepínače. Pri výbere multiprepínača je dôležité zohľadniť počet užívateľov, satelitov a typ LNB konvertorov. Ak si neviete vybrať ten správny multiprepínač, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky – radi vám pomôžeme s výberom. Objednaný tovar doručujeme už na druhý pracovný deň kuriérom alebo na výdajné miesta Packeta. Garantujeme nový tovar, ktorý môžete v prípade nespokojnosti vrátiť do 14 dní.

Najpredávanejšie

Multiprepínač EMP MS 9/12PIU-5
Multiprepínač EMP MS 9/12PIU-5
Momentálne nedostupné
Kód: 27906
 
219 €
Stránka 1 z 1 - 2 položiek celkom
OPTICUM OMS multiprepínač 9/12 PLATINUM LINE
80 €

Multiprepínač je určený na Rozšírenie inštaláciám vnútornej antény televízneho systému Inštalácia by mala zahrnie pripojením multiprepínači k satelitnej antény s priemerom nie...

Kód: 39783
Multiprepínač EMP MS 9/12PIU-5
Multiprepínač EMP MS 9/12PIU-5
Momentálne nedostupné
219 €

Multiprepínač 912, integrovaný zdroj, aktívny pasívny TV vstup. Multiswitch je určený na distribúciu pozemných a dvoch satelitných pozícií 8 polarizácií pre 12 účastníkov.

Kód: 27906

Ďakujeme, že ste si prezreli našu ponuku 9/12 multiprepínačov. Tieto zariadenia vám umožnia efektívne distribuovať satelitný aj terestriálny signál až pre 12 zariadení, ideálne pre väčšie domy alebo bytové komplexy. Ak si nie ste istí výberom, odporúčame použiť náš parametrický filter, ktorý vám pomôže nájsť presne to, čo hľadáte. V prípade otázok nás môžete kedykoľvek kontaktovať e-mailom, radi vám s výberom poradíme. Prejdite na ďalšiu stránku alebo pokračujte v prehliadaní produktov.

Technik konfiguruje multimediálne centrum alebo satelitný prijímač s nainštalovaným softvérom.
Konfigurácia zdarma

Satelitné prijímače a multimediálne centrá plne nastavíme a pripravíme na používanie.

Certifikát "ShopRoku" s logom ELLANO.SK a nápisom 15 rokov na trhu.
Vetrom ošľahaný

Sme slovenský rodinný e-shop s 15-ročnou tradíciou, mnohonásobný víťaz súťaží ShopRoku.

Odborník poskytuje technickú podporu zákazníkovi cez telefón alebo počítač.
Vieme čo predávame

Užite si našu super technickú a SW podporu. Poradíme nielen s TV príjmom, pred nákupom aj po nákupe.

Doručenie balíka kuriérom, ktorý drží balík s logom ELLANO.SK.
Dodáme bleskovo

Všetko čo máme skladom, doručujeme do 24 hodín kuriérom, alebo na výdajné miesta.